KO STOJI IZA LAŽNE VESTI O HAPŠENJU ZVICERA? Uživo iz Specijalnog tužilaštva Crne Gore: Svi se nadaju da će doći uskoro i do toga
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

KO STOJI IZA LAŽNE VESTI O HAPŠENJU ZVICERA? Uživo iz Specijalnog tužilaštva Crne Gore: Svi se nadaju da će doći uskoro i do toga

Crna Hronika -

Pripadnici crnogorske policije nedavno su uhapsili devet osoba za koje se veruje da su pripadnici Kavačkog klana.

O samoj akciji za jutarnji program Kurir TV govorila je novinarka Svetlana Đokić:

02:49

VELIKA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Pripadnici Kavačkog kriminalnog klana PADALI redom u Kotoru!

- Što se tiče samog hapšenja juče su uhapšene četiri osobe, devet se terete za zločine, a dve osobe se već nalaze u zatvoru zbog ranije pročinjenih teških kriminalnih dela. rekla je Đokić i navela:

Redakcija
foto: Kurir TV

-Prenosim vam informacije iz zgrade Specijalnog državnog Tužilaštva, gde se čeka privođenje ovih lica koji važe za pripadnike Kavačkog kriminalnog klana. Terete se za planiranje likvidacije pripadnika suprotstavljenog škaljarskog klana Jovana Jovanovića, ali u tome nisu uspeli.- prenela je Svetlana Đokić i dodala:

- Jovan Jovanović je osoba ranije poznata policiji i tokom 2020. godine vodi se kao nestao, pa se smatra i da je likvidiran, ali o tome policija nema dokaza - saopštila je Đokić

Statistika, Kavčani, Škaljarci
foto: Kurir

Informacije iz zvaničnog saopštenja navode da je pripadnicima klana oduzeto oružije i municija, iz kojih se veruje da je počinjeno krivično delo, kao i 30.000 evra čije poreklo se još uvek ne zna.

Prema skorašnjoj lažnoj informaciji da je vođa Kavačkog klana, Radoje Zvicer uhapšen u Panami, Đokić kaže:

- Ne postoji nikakva nova informacija o tome, niti znamo sa kojom namerom je postavljena ta vest. Pretpostavljam da će nadležni organi utvrditi o čemu je reč. Ova hapšenja sprovođena su po nalozima , ali crnogorska javnost nada se da će uskoro doći i do hapšenja Zvicera i ostalih vođa, i da će za svoje zločine odgovarati - izjavila je Đokić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja