"JA SAM SE BRANIO, PRVI JE NASRNUO NA MENE": Ovo je odbrana osumnjičenog za pokušaj ubistva vozača autobusa (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Privatana Arhiva

više javno tužilaštvo u beogradu

"JA SAM SE BRANIO, PRVI JE NASRNUO NA MENE": Ovo je odbrana osumnjičenog za pokušaj ubistva vozača autobusa (FOTO)

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan P. (28) zbog sumnje da je 26. oktobra u jutarnjim časovima u Višnjičkoj ulici nakon verbalne rasprave sa vozačem autobusa V.K, koji mu je zadao nekoliko udaraca, izašao iz svog automobila i nožem povredio vozača autobusa.

- Osumjičeni je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da se branio od vozača autobusa, koji je, prema odbrani, prvi na njega nasrnuo i udario ga više puta vratima od automobila - saopšteno je iz tužilaštva.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Vladan Kurčubić
foto: Privatna Arhiva

Stefanu P. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Do ovog dogadjaja je na raskrsnici ulica Višnjička i Vuka Vrčevića, nakon kraće svadje i verbalne rasprave izmedju Stefana P. i D.K.

D.K. je, kako se sumnja, zadao nekoliko udaraca okrivljenom u predelu glave, da bi nakon toga Stefan P. iz vrata svog automobila izvadio nož na rasklapanje dužine oko 20 centimetara i njime zadao jedan udarac i ubod u levu stranu stomaka oštećenom, nanevši mu teške telesne povrede.

Stefan P. je ušao u svoje vozilo i pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je oštećenog prevezla u Urgentni centar u Beogradu radi ukazivanja lekarske pomoći.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track