OVO JE TINEJDŽER KOJI JE POGINUO PRED OČIMA OCA I BRATA NA TRAKTORU: Prijatelji se opraštaju od Nemanje potresnim porukama
Foto: Drustvene Mreže

saobraćajka kod ćuprije

OVO JE TINEJDŽER KOJI JE POGINUO PRED OČIMA OCA I BRATA NA TRAKTORU: Prijatelji se opraštaju od Nemanje potresnim porukama

Crna Hronika -

Nakon što je tinejdžer Nemanja L. (17) poginuo juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Ćuprije, kada je vozač motora "suzuki" I. J. (42) zakucao se u njegov neosvetljeni traktor, njegova porodica, rođaci i prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Podsedimo, nesreća se dogodila juče oko 19 sati kada se iz za sada nepoznatog razloga motorista I. J. zakucao u traktor u kom su bili Nemanja L. i njegov brat, dok je njihov otac bio pored traktora i popravljao ga. Motociklista i maloletnik su na mestu poginuli.

Na društvenim mrežama svi se opraštaju od Nemanje L. za koga navode da je divna duša koja je otišla u raj.

nemanja l.
nemanja l.foto: Drustvene Mreže

- Primite moje iskreno saučešće, a Nemanji neka je laka zemlja, neka ga anđeli čuvaju i pamtićemo ga kao dobro dete - piše u jednom komantaru ispod crne fotografije koju je objavio Nemanjin stariji brat.

Ispod te fotografije samo su se nizali potresni komentari i izjave saučešća porodici koja je tragično ostala bez najmlađeg člana porodice.

1 / 2 Foto: Drustvene Mreže

- Anđeli neka te čuvaju u večnom raju. Iskreno saučešće za brata i ne mogu da verujem da nema više lepotana - stoji u jednom od mnogobrojnih komentara.

podsetmo, meštani sela iz okoline Ćuprije odakle je poginuli mladić imaju samo lepe reče za njega i njegovu porodicu.

- Užas! Kakva tragedija je zadesila naše selo, Nemanja je bio jedna divna, fina, nevina i vredna osoba koja je hodala ovom zemljom. Jadni njegovi roditelji sad bez njega - rekli su naši sagovornici i objasnili kako su čuli da je zapravo došlo do stravične nesreće.

nemanja l.
nemanja l.foto: Drustvene Mreže

- Put je na toj deonici ravan kao pista, pa ne znamo kako se desila nesreća, ali mislimo da je motorista prebrzo vozio pa je udario u neosvetljeni traktor i izbacio iz sedišta Nemanju u njegovog brata koji su leteli po putu.

Oni su dodali i da je motorista nakon silovitog udarca u traktor udario u banderu.

- Motorista se tada okrenuo nekoliko puta i zakucao u banderu koju je skoro iščupao - rekli su meštani.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

00:47

Jonev: Uvesti ozbiljne kaznene mere za suzbijanje digitalnog kriminala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track