PRVE SLIKE S MESTA PUCNJAVE NA ZVEZDARI: Na Nikolu ispaljeno 15 hitaca, pogođen u stomak i noge! Komšije: JAUKAO JE I VRIŠTAO
Foto: Kurir

sačekuša

PRVE SLIKE S MESTA PUCNJAVE NA ZVEZDARI: Na Nikolu ispaljeno 15 hitaca, pogođen u stomak i noge! Komšije: JAUKAO JE I VRIŠTAO

Crna Hronika -

Nikola R. (29), koji je od ranije poznat policiji, izrešetan je noćas pola sata posle ponoći u Ulici Vojvode Vlahovića u Beogradu, a na mestu pucnjave i dalje su vidljivi tragovi krvi.

Kako Kurir saznaje, na Nikolu je iz pištolja pucao maskirani napadač na parkingu ispred stambenih zgrada. Tokom uviđaja pronađeno je 15 čaura.

- Nikola R. ranjen je u noge i stomak, navodno ga je pogodilo čak 10 projektila. On je sa teškim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Mesto pucnjave
Mesto pucnjave foto: Kurir

Policija intezivno traga za napadačam i radi na utvrđivanju motiva sačekuše.- Nikola R. ima policijski dosije, ranije je hapšen zbog droge, nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti - navodi izvor.

Jedna komšinica kaže da je sinoć čula pucnjavu i da je bilo jezivo.

- Jaoj, bilo je strašno. On je jaukao, vrištao. Probudili su nas pucnjava i ti krici. Plašila sam se i da provirim kroz prozor da vidim o čemu se radi. Vidite i sad ima krvi, koliko je on bio pogođen - irpsičala je jedna uznemirena komšinica.

Tragovi krvi u Ulici Vojvode Vlahovića
Tragovi krvi u Ulici Vojvode Vlahovićafoto: Kurir

Drugi komšija dodaje da je pretpostavlja da ranjeni mladić tu živi kao podstanar.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

Zemun pucnjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track