MUŠKARAC (38) IZ CG UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA SILOVANJA U NOVOM SADU: Odvezao devojku u šumu, a onda je terao da ga zadovolji
Foto: Nenad Kostić

mup

MUŠKARAC (38) IZ CG UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA SILOVANJA U NOVOM SADU: Odvezao devojku u šumu, a onda je terao da ga zadovolji

Crna Hronika -

Crnogorskom državljaninu M.K (38) određen je pritvor zbog sumnje da je u junu pokušao da siluje mlađu devojku u Novom Sadu u šumi nadomak Šodroša.

Napadač je prema nezvaničnim saznanjima Kurira uhapšen pre nekoliko dana i njemu je određeno zadržavanje, a navodno je u pitanju višestruki povratnik u vršenju sličnih dela.

Napadač i žrtva upoznali su se tog dana, a potom su krenuli na piće u jedan lokal na Limanu. Nakon što su završili sa pićem, predložio je da se provozaju njegovim motociklom, a potom je žrtvu odvezao u šumu na Šodroš, gde se nakon poljupca skinuo i počeo da primorava devojku da ga oralno zadovolji.

Devojka je u pokušaju bega pala i povredila se, a prema rečima izvora iz istrage napadač ju je povlačio za kosu. Žrtva je uspela da pobegne i da slučaj prijavi policiji.

Napadač ima suprugu i dvoje dece, a u Novom Sadu je navodno boravio bez boravišnih papira i bez dokumenata.

(Kurir.rs/S.S./Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track