NE SUMNJAM NI NA KOGA, NEPRIJATELJA NEMAM! GAZDA SALONA ZA KURIR: Porodičan sam čovek, dvoje dece! Uništio mi salon, šta da kažem
Foto: Kurir

došao neki iz pravca hrama, ubacio bombu, topovski udar

NE SUMNJAM NI NA KOGA, NEPRIJATELJA NEMAM! GAZDA SALONA ZA KURIR: Porodičan sam čovek, dvoje dece! Uništio mi salon, šta da kažem

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ne sumnjam ni na koga, neprijatelja nemam... Porodičan čovek, dvoje dece... Došao neki iz pravca Hrama Svetog Save, lice mu se na snimku ne vidi, uzeo čekić, razbio staklo, ubacio unutra neku eksplozivnu napravu, topovski udar, šta li... Uništio mi salon - ispričao je za Kurir Nikola Minjović, gazda frizerskog salona u Braničevskoj na Vračaru u kojem je jutros oko 4 sata došlo do eksplozije.

1 / 6 Foto: Kurir

Minjović kaže za Kurir da ga je jutros zorom pozvao predsednik kućnog saveta zgrade u kojoj se nalazi njegov salon posle čega je on odmah došao. Ko bi to mogao biti i koji je motiv svega ovoga, kaže da ne zna jer neprijatelja nema, te da je miran porodični čovek.

01:29

Izjava Nikole Minjovića vlasnika frizerskog salona na koji je bačena bomba

Od policije, kaže, očekuje da utvrdi ko stoji iza ovoga. Ispričao je i da se na snimku nadzornih kamera vidi kako osoba dolazi iz pravca Hrama, lomi staklo salona i ubacuje eksplozivnu napravu, ali da mu se lice ne vidi.

bomba, frizerski salon, Braničevska, Vračar
foto: Kurir

Kurir.rs/I.O.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track