SPREČENA NAJAVLJENA TUČA U KRAGUJEVCU: Maskirani s fantomkama došli na fudbalsko igralište, zaplenjeni noževi, palice, letve
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

pobegli kad su videli policiju

SPREČENA NAJAVLJENA TUČA U KRAGUJEVCU: Maskirani s fantomkama došli na fudbalsko igralište, zaplenjeni noževi, palice, letve

Crna Hronika -

Kragujevačka policija sprečila je unapred dogovorenu tuču između navijačkih grupa Crveni đavoli i Delije, i zaplenila noževe, metalne palice, drvene letve i metalni bokser kojima su nameravali da se obračunaju.

Policija je reagovala po prijavi građana i na fudbalskom igralištu u naselju Erdoglija u Rudničkoj ulici zatekla više ljudi maskiranih fantomkama koji su, kada su videli policijsko vozilo, počeli da beže i da bacaju rekvizite za tuču.

Policajci su uspeli da stignu pet mladića starosti od 14 do 17 godina, i privela ih u prostorije Policijske uprave (PU) u Kragujevcu.

Svi privedeni su članovi navijačke grupe Crveni đavoli, a od njih su oduzeti nož, bokser, lanac i letve, kojima su bili opremljeni za tuču i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o oružju i municiji.

Policija uprava Kragujevac o tom je, kako se navodi, obaveštila nadležno tužilaštvo, a potraga za ostalim učesnicima najavljene tuče se nastavlja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track