NOVI ŠOK-SNIMAK UŽASNOG NASILJA O KOM BRUJI SRBIJA: Ovde su pretukli devojku zbog miljea, a na ovo ništa ne može da vas pripremi
Foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

nasilje bez presedana, snimak šokantniji od onog koji ste već videli

NOVI ŠOK-SNIMAK UŽASNOG NASILJA O KOM BRUJI SRBIJA: Ovde su pretukli devojku zbog miljea, a na ovo ništa ne može da vas pripremi

Crna Hronika -

BEOGRAD - Domaća javnost uznemirena je snimkom koji se jutros pojavio na društvenim mrežama i o kojem bruji čitava Srbija.

Na njemu se vidi kako je devojka koja je došla u radnju da zameni oštećeni milje plaćen 300 dinara, i usput u toj istoj radnji dokupila stvari za još 3.000, dobila batine.

devojka, batine, Kinezi, kineska radnja, milje, pretučena
foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

Brutalno je pretučena, a nezapamćeni incident zbio se, kako se saznaje s mreža, u kineskom tržnom centru u Leštanima.

Ona je brutalno pretučena, a sve je počelo tako što je kupljene stvari platila karticom a potom reklamirala milje, kao što se i vidi na snimku.

1 / 3 Foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

Kad se prvi snimak pojavio na mrežama, opis je glasio ovako:

"Devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300 dinara i pritom kupila za 3.000 neke sitnice, tu kod njih. Kad je došla na kasu i završila s kupovinom, pokušala je da zameni proizvod na šta su oni u radnji bili neljubazni i opsovali je sa p*čka materina i ona je bacila njima na kasu to milje, krenula ka izlazu i rekla im: Uzeću vam jednu jelkicu za auto koja je 100 dinara kao zamenu za ovo milje, glasio je početak opisa zaprepašćujućeg video-snimka iz Beograda koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako dva muškarca iz te radnje nasrću na devojku i tuku je.

Tukli, vukli za kosu, lomili zube?!

Opis dalje glasi...

"Na to je ovaj izleteo iza kase, krenuo da je gura i dalju scenu ste videli na videu. Pritom u toku one tuče, ako tako možemo da nazovemo, devojci je uzeta kesa i razbacane sve te stvari koje je tada kupila. Stavili su joj kragnu u Urgentnom, polomili joj zube i ima teške telesne povrede."

1 / 5 Foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

Šta se vidi na najnovijim snimcima

U međuvremenu, na mrežama se pojavio i novi set snimaka s nadzornih kamera na kojem se vidi sve - šta se dogodilo na kasi i prethodilo napadu ali i šta se događalo ispred radnje iz koje je jedva uspela da se iščupa.

Pažnja, snimci su izuzetno uznemirujući

Upravo na ovom snimku vidi se sve ono što ste jutros mogli da čitate u opisu događaja koji je dala pretučena devojka.

01:46

BATINE ZBOG MILJEA, DEO DRUGI: Novi šok-snimak o kom bruji Srbija!

Kurir.rs/Instagram Serbialive_beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja