ŠOK-VIDEO! DEVOJKA DOŠLA DA ZAMENI MILJE A UMESTO NOVOG DOBILA BATINE?! Psovali je, lomili zube, dvojica skočila na nju (FOTO)
Foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

nezapamćeno nasilje: tvrdi da su joj POLOMILI zube

ŠOK-VIDEO! DEVOJKA DOŠLA DA ZAMENI MILJE A UMESTO NOVOG DOBILA BATINE?! Psovali je, lomili zube, dvojica skočila na nju (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - "Devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300 dinara i pritom kupila za 3.000 neke sitnice, tu kod njih. Kad je došla na kasu i završila s kupovinom, pokušala je da zameni proizvod na šta su oni u radnji bili neljubazni i opsovali je sa p*čka materina i ona je bacila njima na kasu to milje, krenula ka izlazu i rekla im: Uzeću vam jednu jelkicu za auto koja je 100 dinara kao zamenu za ovo milje, glasi početak opisa zaprepašćujućeg video-snimka koji kruži društvenim mrežama.

Snimak je nastao u Srbiji, tačnije u Beogradu, a na njemu se vidi kako dva muškarca iz te radnje nasrću na devojku i tuku je.

1 / 4 Foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

U opisu snimka se ne navodi u kom delu Beograda je nastao.

Opis dalje glasi...

"Na to je ovaj izleteo iza kase, krenuo da je gura i dalju scenu ste videli na videu. Pritom u toku one tuče, ako tako možemo da nazovemo, devojci je uzeta kesa i razbacane sve te stvari koje je tada kupila. Stavili su joj kragnu u Urgentnom, polomili joj zube i ima teške telesne povrede."

00:44

ŠOK-VIDEO! DEVOJKA DOŠLA DA ZAMENI MILJE A UMESTO NOVOG DOBILA BATINE?! Psovali je, lomili zube, dvojica skočila na nju

Svoje utiske možete ostaviti u komentarima...

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track