MISTERIOZNI RAZLOG NAPADA U KINESKOJ RADNJI: Vlasnici brutalno nasrnuli na Anu, a mušterije tvrde da je već dobro poznaju!
Foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

UŽAS!

MISTERIOZNI RAZLOG NAPADA U KINESKOJ RADNJI: Vlasnici brutalno nasrnuli na Anu, a mušterije tvrde da je već dobro poznaju!

Crna Hronika -

U kineskoj radnji u Leštanama u utorak je došlo do okršaja između vlasnika ovog objekta i Ane A. (22) koja je navodno došla da vrati, odnosno zameni kupljeni artikal. Dok žrtva i očevici tvrde da je napadnuta bez razloga, vlasnici radnje i neke od mušterija kažu da ona neretko uzima artikle iz ove radnje i ne plaća.

Snimci napada na devojku objavljeni su uz navode da su je "prebila tri Kineza".

- Devojka je htela da zameni oštećeni artikal koji su joj prodali, bili su neljubazni, vređali je, i nisu hteli ni da joj vrate novac. Nakon toga su je tri Kineza prebila. Policija je bila na uviđaju - piše u objavi.

U napadu na Anu učestvovala su trojica kineskih državljana (21), (44) i (20) koji su potom odvedeni u policijsku stanicu.

devojka, batine, Kinezi, kineska radnja, milje, pretučena
foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

Ana je priložila i fotografije povreda koja je zadobila, a na kojima se vidi crvenilo i ogrebotine po vratu i grudnom košu. Kako su naveli korisnici mreža u kometarima, njoj su polomljeni zubi, pocepana joj je majica i slomljen nokat na ruci, a u Urgentnom centru su joj navodno stavili kragnu.

- Kinezi su skočili i izleteli iz kase, počeli da je guraju i vuku po prodavnici - navode na mrežama, a onda se oglasila i oštećena devojka:

- Kada sam izlazila uzela sam jednu jelkicu za kola, koju sam prethodno i platila. U tom trenutku radnik izleće i kreće da me udara po celom telu i vuče na sve strane. U tom trenutku dolaze i kreću da me udaraju iz sve snage - rekla je Ana.

1 / 3 Foto: Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd

Sa druge strane, neke mušterije su pisale da je to žena koja često dolazi u radnju, ali ne da kupi već da ukrade i da su je radnici i vlasnici verovatno "samo čekali".

- Često je viđamo ovde, nije prvi put da je nešto uzela i da nije platila, a i otac joj je u zatvoru - navode izvori Kurira koji su i ogorčeni na to kako su vlasnici radnje postupili.

- Ovaj incident mora biti najstrože kažnjen, a navodni prestupi poput sitnih krađa sankcionisani od strane organa koji su za to nadležni - dodaju naši sagovornici.

Kako saznajemo, prodavac joj je rekao da ostavi neplaćene artikle, ali ona nije htela, kada je on krenuo grubo da je gura napolje, posle čega je došlo i do jezive tuče za šta su se vlasnici pravdali da "štite svoju imovinu".

Svi učesnici u sukobu su saslušani, a trojici kineskih državaljana su oduzeti pasoši i podnete su krivične prijave.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track