PLJAČKAŠI SA PIŠTOLJIMA I MACOLAMA PRESTRAVILI RADNICU MENJAČNICE: Detalji drame na Novom Beogradu! ŽENA USPELA DA PRITISNE TASTER
Foto: Kurir

pljačka!

PLJAČKAŠI SA PIŠTOLJIMA I MACOLAMA PRESTRAVILI RADNICU MENJAČNICE: Detalji drame na Novom Beogradu! ŽENA USPELA DA PRITISNE TASTER

Crna Hronika -

Dvojica maskiranih napadača upali su juče u menjačnicu u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Oni su prvo pucali u neprobojno staklo, a potom su ga razbili macolama, a prema saznanjima Kurira sa lica mesta, istraumirana radnica koja je bila u menjačnici u trenutku napada je stisnula panik taster i pozvala policiju!

Žitelji ovog kraja kažu da su sinoć videli filmske scene, policiju koja je bukvalno blokirala ceo kraj i vršila proveru vozila, ali i svih ljudi koji su prolazili ovom trasom u kritično vreme.

- Menjačnica dugo radi ovde i ušukana je između banke i prodavnica i do sada se nije dešavalo da budu opljačkani - kažu stanovnici ovog dela Novog Beograda i dodaju da su čuli da je radnica menjačnice bila u lokalu u trenutku oružanog napada maskiranih napadača.

Novi Beograd, Pljačka Menjačnice
foto: Kurir

Naš sagovornik kaže da je scena bila kao iz filma jer su se napadači onako maskirani parkirali u blizini i bili spremni za pokret. Takođe, nije isključena mogućnost ni da su imali i trećeg saučesnika.

- Čuli smo da se radnicas istraumirala, ali da je uspela da pritisne taster za pomoć i pozvala policiju. Na svu sreću niko nije povređen - kaže sagovornik i dodaje da je iz menjačnice uzeto nekih 8.000 evra i nekoliko stotina dinara.

- Sumnja se da su razbojnici već neko vreme tipovali ovu radnju i da su znali kako fincioniše. I menjačnica, i banka i prodavnica u blizini imaju video-nadzor, a inspektori su pokupili materijal kako bi proverili da li je neka od njih zabeležila pljačkaše - kaže sagovornik Kurira.

Komšinica koja je živi u zgradi u blizini menjačnice kaže da je pre neko veče videla sumnjive likove koji se kreću oko menjačnice.

- Videla sam čoveka sa kapuljačom i sve vreme je zagledao u lokal, i moj pas je lajao na njega - kaže za Kurir baka.

00:11

Opljačkana menjačnica na Novom Beogradu

Kako saznajemo, napadači su bili maskirani šalovima i kapama.

Reporter Kurira zatekao je danas vlasnike u menjačnice, kao i dva radnika koji su počeli radove, jer je polupan ceo izlog, ali i unutrašnjost lokala.

Vlasnik, mneđutim, nije želeo da komentariše nemili događaj.

- Nemam komentar i neću da govorim o ovome - rekao je za Kurir vlasnik menjačnice.

Kako smo sinoć pisali, policija je odmah krenula u potragu za osumnjičenim pljačkašima, a sinoć je bila pokrenuta i akcija "Vihor".

(Kurir.rs - B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track