"OPEL" SMRSKAN DO NEPREPOZNATLJIVOSTI, VOZAČ POGINUO Vatrogasci sekli i "korsu" i kamion kako bi izvukli vozače NOVI DETALJI UDESA
Foto: Printscreen/Instagram

besni fok

"OPEL" SMRSKAN DO NEPREPOZNATLJIVOSTI, VOZAČ POGINUO Vatrogasci sekli i "korsu" i kamion kako bi izvukli vozače NOVI DETALJI UDESA

Crna Hronika -

Muškarac B. G. (45) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se upravljajući automobilom marke "opel korsa" iz za sada nepoznatog razloga direktno sudario s kamionom.

Nesreća se dogodila juče oko 17 sati na Zrenjaninskom putu kod Besnog Foka.

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je poginuli B. G. prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s kamionom kojim je upravljao muškarac (42) - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Od siline udarca "opel korsa" je bila smrskana do neprepoznatljivosti, a vozač je preminuo na mestu od zadobijenih povreda prilikom udesa.

jeziv sudar 'opel korse' i kamiona
jeziv sudar "opel korse" i kamionafoto: Printscreen/Instagram

Kako navodi izvor iz istrage, udes je bio stravičan i od sudara po putu su leteli delovi automobila.

- Nakon udara auto se bukvalno prilepio uz kamion i vozač teretnjaka nije mogao da izađe iz svoje kabine. Na svu sreću on nije povređen, a nakon dolaska policije i ekipe Hitne pomoći njega su vatrogasci spasili - kaže izvor i nastavlja:

- Vatrogasci su prvo sekli auto kako bi izvadili B. G. koji nije davao znake života, a zatim su počeli da seku vrata od kamiona kako bi izvukli vozača teretnjaka.

Istraga će utvrditi kako je došlo do ove jezive nesreće sa smrtnim ishodom.

- Policija je obavila uviđaj i istraga je u toku, a po nalogu zamenika Prvog Osnovnog javnog tužilaštva, koji je bio na licu mesta, telo preminulog poslato je na obdukciju, a ostaci "opela" odneti su na vanredni saobraćajno-tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li je došlo do nekog kvara, pre nego što se dogodila saobraćajka - kaže sagovornik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track