SVEĆE ZA NIKOLU, VUKA I GALETA: Muškarac sa kapuljačom i danas obišao grobove Bojovića, a od Luke ni traga! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Ljiljana Stanišić

novo groblje

SVEĆE ZA NIKOLU, VUKA I GALETA: Muškarac sa kapuljačom i danas obišao grobove Bojovića, a od Luke ni traga! (FOTO)

Crna Hronika -

Luka Bojović se u sredu veče vratio u Srbiju iz zatvora u Španiji, ali još uvek, nije stigao da poseti večne kuće svojih najmilih na Novom groblju u Beogradu. Umesto njega na groblju se danas pojavio jedan muškarac.

Još jedan maskirani muškarac posetio je grobove Nikole i Vuka Bojovića, kao i Lukinog kuma Dragoslava Miloradovića Galeta. On je došao i zapalio tri sveće.

- Pretpostavlja se da prijatelji Luke Bojovića obilaze ova grobna mesta kako bi bili sigurni da on nije u opasnosti i da može na miru da dođe i poseti večene kuće oca, brata, kuma, ali i prijatelja. I juče su Nikolin, Vukov i Galetov grob posetila dva muškarca, u različitim vremenskim razmacima, ali Luka nije došao - kaže naš izvor.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, juće oko 11.30 sati, grobove Bojovićevih najbližih obišao je jedan muškarac, koji je upalio sveće Radetu Rakonjcu, Dragoslavu Miloradoviću, Nikoli i Vuku Bojoviću, a potom je obavio telefonski razgovor i otišao.

- Najverovatnije se radi o rođaku Radeta Rakonjca, koji je bio jedan od najboljih prijatelja Luke Bojovića, a koji je ubijen.2014. Pretpostavlja se da je on došao na groblje u izvidnicu, kako bi se lično uverio da li je sve bezbedno, da li ima gužve, prosto ništa ne žele da prepuste slučaju - kaže naš izvor i dodaje da je Rakonjčev rođak, koji je bio i pripadnik Arkanove dobrovoljačke garde, takođe izuzetno blizak Luki.

Luka Bojovic
foto: kurir tv

Oko dva sata kasnije, u 13.30 sati, na Novo groblje je došao još jedan misteriozni muškarac.

- Polako je prišao grobu Nikole Bojovića, koji je ubijen u aprilu 2013, prekrstio se i bez zadržavanja prošao - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je nakon toga uzeo telefon iz džepa i otišao da razgovara s nekim.

Oni su juče palili sveće na Novom groblju

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Posle obavljenog razgovora, on je potom prokomentarisao "da samo radi svoj posao", ali nije naveo koji je to tačno posao.

Inače, Bojovićev advokat Borivoje Borović, rekao je da je "malo ljudi doživelo takvu tragediju kakvu je on doživeo".

- I on želi da obiđe grobove onih koje je izgubio tokom ovog perioda. Ne želim da javnost misli da ga branim i glorifikujem - kaže Borović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track