KAKO MOŽE ROĐENO DETE DA UBIJE! Sin (23) došao kući za vikend, a otac ga izbo nasmrt! Detalji JEZIVOG ZLOČINA u Subotici!
Foto: Facebook

užas

KAKO MOŽE ROĐENO DETE DA UBIJE! Sin (23) došao kući za vikend, a otac ga izbo nasmrt! Detalji JEZIVOG ZLOČINA u Subotici!

Crna Hronika -

Stravičan porodični zločin odigrao u petak uveče u Subotici kada je D. J. (50) ubio sina starog 23 godine, najstarije od svoje troje dece, u njihovoj porodičnoj kući, a zatim napao suprugu suprugu (47) zadavši joj više udaraca po glavi i telu. Komšije kažu da su važili za uzorne roditelje sa troje zlatne dece i dobre domaćine.

Otac je kako saznajemo radio na carini, a prijatelji su bili puni hvale za troje njihove dece. Nezvanično saznajemo od malo daljih komšija da nikada ništa loše nisu čuli o porodici, niti je bilo prijavenasilja, kako nad suprugom, tako ni nad decom.

Za sada nije poznato šta je uzrok svađe koja je prethodila ubistvu sina i napadu na ženu. Nesrećni mladić je došao za vikend kući kod roditelja iz Novog Sada, gde je živeo. Otac je posle svađe nožem nasrnuo na sina, a ishod je bio smrtan. Mladić je preminuo u porodičnoj kući, a njegova majka Maja je uspela da se domogne telefon ai pozvala policiju., koja je odmah stigla na mesto zločina.

Dejan Jakovljević, Subotica
foto: Privatna Arhiva

- On se sumnjiči da je nakon verbalnog sukoba, nožem usmrtio svog dvadesettrogodišnjeg sina, a potom napao svoju suprugu i zadao joj više udaraca po glavi i telu - kažu u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, kuća na periferiji Subotice, ima tri prostrana ulaza. Motiv još nije razjašnjen, ali među komšijama tvrde da ne mogu ni naslutiti motiv ubistva deteta.

- Važili su za porodicu koja ne oskudeva ni u čemu, a otac mladića je smatran razumnim čovekom. Šta ga je toliko moglo razjariti da poludi i ubije rođeno dete, ne znamo, u šoku smo, kaže jedan od komšija.

Dejan Jakovljević, Subotica
foto: Privatna Arhiva

Subotičani koji ga poznaju ubicu kažu da je u poslednje vreme bio poput “tempirane bombe”. Takođe pričaju i da je Dejan u poslednjih godinu dana imao dve saobraćajne nesreće, ali da se uspešno oporavio.

- Kako možeš rođeno dete da ubiješ, to mi je nepojmljivo, ali ako malo bolje razmislim činilo je da je nervozan uvek u poslednje vreme. Znam da je imao saobraćajnu nesreću, nemam najbolje mišljenje o njemu, delovao mi je kao tempirana bomba u zadnje vreme - kaže jedan njegov poznanik.

Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje od 48 sati i tom roku treba da bude saslušan.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja