OVO JE NAVIJAČ UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE U OBRENOVCU: Slavka dovode u vezu sa Belivukom, a evo čime se on hvalio na mrežama! (FOTO)
Foto: Facebook, Printskrin/Instagram

MAFIJAČKI OBRAČUN

OVO JE NAVIJAČ UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE U OBRENOVCU: Slavka dovode u vezu sa Belivukom, a evo čime se on hvalio na mrežama! (FOTO)

Crna Hronika -

Slavko Đ. (30) koji je, kako se sumnja, uhapšen sinoć u "poršeu" zbog pucnjave u centru Obrenovca, strastveni je navijač Partizana, što dokazuje i njegov nalog na društvenim mrežama.

Uhapšeni mladić je najčešće objavljivao grafite navijačke frakcije Partizana, Hedhantersa, čiji je pripadnik , prema rečima našeg izvora, bio.

- Ova frakcija je rasformirana pre nekoliko godina, a vođa je bio Branislav Penčić, ubijen u martu ove godine u Obvrenovcu. Mnogi pripadnici Hedhantersa potom su se priključili Belivukovim Principima, a u Obrenovcu se priča da je i Slavko Đ. postao deo baš te frakcije navijača Partizana - podseća izvor Kurira.

Obrenovac, Slavko Đorđević, Navijač
foto: Facebook

Slavko Đ. je objavljivao i fotografije iz serije o Pablu Eskobaru uz citata: "Nema ništa niže od cinkaroša". Takođe, objavljivao je i Eskobarovu fotografiju uz opis "el patron", što u prevodu na srpski znači šef.

Pored toga, kačio je i natpis "omerta", što predtavlja zavet ćutanja i nesaradnje sa državnim organima, a u opisu profila na društvenim mrežama mu piše "povećajmo nasilje na stadionima":

Obrenovac, Slavko Đorđević, Navijač
foto: Facebook

Podsetimo, Slavko Đ. je, kako se sumnja, radio i kao obezbeđenje u klubu u Obrenovcu, a sinoć je uhapšen kao jedan od četiri napadača koja su pucala na S.T. (28), koji pukom srećom nije pogođen. Slavko Đ. se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track