LALIĆ OTKRIO S KOJOM STARLETOM JE MILJKOVIĆ IMAO S*KS: Učestvovala u Zadruzi, reklamirala Belivukov klan
Foto: Dado Đilas, Printscreen

optuživali je za prostituciju

LALIĆ OTKRIO S KOJOM STARLETOM JE MILJKOVIĆ IMAO S*KS: Učestvovala u Zadruzi, reklamirala Belivukov klan

Crna Hronika -

Svedok-saradnik Srđan Lalić danas je na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka u Specijalnom sudu u Beogradu, rekao da je Marko Miljković imao seksualne odnose sa starletom Aleksandrom Nikolić.

Odgovarajući na pitanje Miljkovića da li je ikada protivurečio vođama klana, Lalić je rekao:

"Da. Na primer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i ti imaš odnose sa njom. Ti kažeš brate kako je dobra riba, a ja kažem brate nije".

O vezi starlete Aleksandre Nikolić i klana Veljka Belivuka Kurir je ranije već pisao.

Naime, Aleksandra Nikolić se svojevremeno kao učesnica "Zadruge" više puta pojavila u majici sa likom Nikole Tesle, koja je zaštitni znak klana Veljka Belivuka i njegove "navijačke" grupe Principi.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

"Ona je u programu uživo viđena u majici koja je karakteristična za Principe i Velju Nevolju, a čak je i sam Belivuk više puta uslikan u identičnom odevnom komadu", rekao je tada naš izvor.

"Upitno je odakle starleti ova majica, da li je i ona možda bliska sa Principima, naročito jer su neke starlete i učesnice rijalitija već ispitivane u policiji zbog povezanosti sa kriminalnom grupom Velje Nevolje", dodao je sagovornik.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Ljudi koji vode Instagram stranicu koja svakodnevno pruža podršku Veljku Belivuku svojevremeno su bili oduševljeni pojavljivanjem Aleksandre Nikolić u majici Principa.

"Evo me na Pinku, gazim, držim pola 'Zadruge' i neke starlete. Baš i ne pratim 'Zadrugu', ali mi prija ovo, pa tako bih voleo da ova devojka osvoji ovu nakaradnu 'Zadrugu", neke su od poruka tada objavljene na profilu koji podržava Belivuka i Principe.

Nikolićeva je u "Zadruzi" optuživana da se navodno prostituisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Kako je rekla, radila je kao animir-dama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track