"ŠTA JE BRE" Belivuk se iznervirao i kroz zube ZAPRETIO Laliću! Krstio se kad je čuo ovo
Foto: Zorana Jevtić, MUP Srbije

dešavanja u sudnici

"ŠTA JE BRE" Belivuk se iznervirao i kroz zube ZAPRETIO Laliću! Krstio se kad je čuo ovo

Crna Hronika -

Suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela danas je u Specijalnom sudu proteklo u znaku prepucavanja i prozivki između Marka Miljkovića i okrivljenog svedoka Srđana Lalića.

Marko Miljković je, pre nego što je nastavio sa pitanjima za Lalića, povikao pripadnicima klana da svi izađu za govornicu, jedan po jedan i iznerviraju Lalića.

- Belivuk se krstio kad je Lalić rekao da bi ga Miljković ubio da je imao vremena. Dok je bio za govornicom Belivuk je u jednom momentu kroz zube zapretio Laliću "Šta je bre", iznervirao se i samo otišao sa govornice - kaže naš sagovornik.

Dok je Srđan Lalić govorio, Belivuk je sve vreme gledao u svog advokata i klimao je glavom. Kada se Lalić prebacio na temu prodaje kokaina, Belivuk je reagovao tako što je odmahivao glavom.

Prethodno je Lalić, tokom unakrsnog ispitivanja, Miljkovića isprozivao da "ne briljira", a prethodno ga podsetio na slučaj lažnog ubistva. Najpre mu je poručio "koga zavaravaš", a zatim mu rekao "da danas ne briljira".

Belivuk je psovao i govorio "j*bem li ti majku", pre nego što je zatražio reč, a posle čega je prekinut glavni pretres. Pretpostavlja se da je pogrdne reči uputio Laliću.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track