"PIJANICE JEDNA, OPET SI U KAFANI, POLAZI KUĆI I NE BRUKAJ SE": Otkriveno oko čega su se posvađali supružnici pre jezivog zločina
Foto: Privatna Arhiva

ubistvo u velikoj plani

"PIJANICE JEDNA, OPET SI U KAFANI, POLAZI KUĆI I NE BRUKAJ SE": Otkriveno oko čega su se posvađali supružnici pre jezivog zločina

Crna Hronika -

Lj. N. (67) iz okoline Velike Plane koji je osumnjičen da je iz lovačke puške ubio suprugu M. N. (65) i to na dan kada su proslavljali 40 godina braka, navodno je stravičan zločin počinio iz sasvim banalnog razloga.

Kako kaže izvor Kurira, Lj. N. je navodno potegao oružje na suprugu, jer je bio besan zbog toga što je došla u kafanu, u kojoj je on pio s društvom, da ga traži i tom prilikom ga "osramotila".

Osumnjičeni je kobnog dana, podsetimo, u subotu oko 13.40 sati u selu kod Velike Plane otišao zajedno sa svojom ženom u grad, ali je on svratio u kafanu, dok je ona otišla u kupovinu i kod frizera i sa komšinicom se vratila kući. Očevidac ubistva je zapravo ta komšinica, koja je njihova dugogodišnja prijateljica koja im je i čuvala kuću dok su decenijama živeli i radili u Francuskoj.

- Kobnog dana supružnici su pošli do grada, a plan je bio da on uzme pečenje iz lokalnog restorana kako bi kasnije uz svečani ručak sa prijateljima proslavili 40 godina braka. Međutim, osumnjičeni je, dok je čekao pečenje, otišao u kafanu i zaseo - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Kad je žena završila sa kupovinom i frizerom, navodno se naljutila kad je shvatila da je Lj.N. ostao u kafani umesto da pečenje donese kući. Upala je u kafanu i počela da viče na njega i to pred svim gostima.

Naš sagovornik kaže da se Lj. N. šokirao kad je video ženu na vratima kafane.

bračni par u doba ljubavi
bračni par u doba ljubavifoto: Drustvene Mreže

- On je tada navodno, poludeo, ali se iskontrolisao i ostao je smiren iako mu je žena govorila: "Pijanice, opet si u kafani? Idi kući, ne brukaj se više, samo pijaš." Nakon njenih reči nastao je tajac i niko nije ništa rekao, a on joj je samo rekao: "Ajde idi kući" - kaže naš izvor iz istrage i nastavlja:

- Osumnjičeni je, prema rečima gostiju kafane, bukvalno pozeleneo od muke. Nije ništa rekao kada mu je žena otišla iz objekta i pokušavao je da se pravi da se ništa nije dogodilo.

Kako navodi izvor, Lj. N. je ubrzo potom došao u porodičnu kući i napao Milanku zašto je dolazila u kafanu da ga bruka. Počela je žestoka svađa među supružnicima, i to naočigled komšinice.

- Počeli su da se vređaju i vikali su jedno na drugo. U jednom trenutku suprug je ljutito izašao iz prostorije, a žena je mislila da je otišao da ohladi glavu, kao i svaki put kad se posvađaju - kaže sagovornik i dodaje:

- Međutim, on se vratio sa starim karabinom i s vrata pucao u ženu, koju je jedan hitac pogodio u stomak. Pala je kao pokošena, dok je nesrećna komšinica zanamela od jezivog prizora.

Kako Kurir saznaje, komšinica koja je očevidac zločina posle svega je doživela infrakt.

- Nesrećnica je doživela stres, i ne može da se oporavi od šoka koji je doživela. Gledala je kako joj dojučerašnji prijatelj ubija ženu dok ona sedi i pije kafu. Od subote je deca vode kod lekara, a onda je ustanovljeno da je doživela infrakt i sad je pod terapijama - kaže sagovornik.

Pa da podsetimo, Lj. N. je iz lovačke puške ubio suprugu M. N. na proslavi 40 godina braka, a dva dana kasnije spremali su se za slavu Sveti Nikola, ali i ženin odlazak u penziju.

Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu branio ćutanjem, a posle hapšenja izmerena su mu čak dva promila alkohola u krvi.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track