"MILJKOVIĆ I BELIVUK SU NEBITNI LIKOVI!" Trifunović tvrdi: Organizacija njihovim hapšenjem NIJE DOTAKNUTA! CENA KOKAINA SAMO OPADA
Foto: Dado Đilas, Stefan Stojanović, Ana Paunković

KURIR TV

"MILJKOVIĆ I BELIVUK SU NEBITNI LIKOVI!" Trifunović tvrdi: Organizacija njihovim hapšenjem NIJE DOTAKNUTA! CENA KOKAINA SAMO OPADA

Crna Hronika -

U Specijalnom sudu u Beogradu nastavlja se danas suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Srđan Lalić je tokom suđenja izjavio da Marko Miljković nije ubio Veljka Belivuka samo zato što, citiramo, “nije stigao”.

Darko Trifunović, iz Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost, gostovao je u Pulsu Srbije gde se dotakao 2 glavna aktera grupe.

Nakon što je naveo da je njihov glavni zadatak bio da brišu konkurenciju, istakao je da su u suštini nebitni.

- Potpuno nebitni likovi izvučeni sa koje kakvih tribina. Oni čak nisu ni vatreni navijači. Nebitni su, da su bitni ne bi bili tu. Izvučeni su iz koteksta po surovosti. Mada, ponoviću, organizacija nije ni dotaknuta. Nemamo ni jednog člana koji je stvorio grupu i pod grupu. Kokain i dalje teče ovim prostorima i dalje su prisutni narkotici svih mogućih vrsta - rekao je Trifunović i dodao:

01:15

MILJKOVIĆ I BELIVUK SU NEBITNI LIKOVI! Trifunović tvrdi: Organizacija njihovim hapšenjem NIJE DOTAKNUTA! CENA KOKAINA SAMO OPADA

- U svakoj državi kada vi uhapsite i rasturite jednu takvu grupu, cena narkotika normalno skaće. Međutim, kod nas cena opada.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track