"NIKADA JE NISAM VIDEO NERASPOLOŽENU, ZATO SU JE SVI VOLELI": Progovorio kolega studentkinje čija smrt je potresla Srbiju!
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

"NIKADA JE NISAM VIDEO NERASPOLOŽENU, ZATO SU JE SVI VOLELI": Progovorio kolega studentkinje čija smrt je potresla Srbiju!

Crna Hronika -

I.K. (26), devojka iz malog vojvođanskog mesta, u subotu je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari gde se preselila kako bi studirala i radila da pomogne porodici.

Posao je pronašla u jednom restoranu, a njen kolega za Kurir kaže da je su je svi mnogo voleli.

- Ona je bila jedna izuzetno dobra i pozitivna osoba, koja nas je sve na poslu znala razveseliti. Radila je sa mnom u restoranu, bila je u baru, a ja u kuhinji - kaže kolega i dodaje da je, iako je poznavao samo nekoliko meseci, ostavila na njega izuzetan utisak.

- Za to vreme koliko smo radili zajedno nikada je nisam video neraspoloženu. Ona je uvek bila za šalu, a zato su je svi voleli - kaže nam on.

Ivana Krivokapić
foto: Printscreen/Facebook

Porodica devojke znala je da ona radi u restoranu i bili su zadovoljni što ćerka želi da im pomogne.

- Radila je u Beogradu i taj restoran drže dobri ljudi, zato je prodica bila sigurna da je na dobrom mestu. Nikada nije mislila samo na sebe, vikendom je dolazila i pomagala majci da skuva i spremi kuću. Roditelji su čestiti ljudi, a tako su i vaspitavali svoju decu - kaže za Kurir komšinica iz rodnog mesta I.K.

I.K. će, da podsetimo, danas biti sahranjena, a njena porodica je sa tugom u srcu ispraća na večni počinak.

U međuvremenu su stigli i prvi rezultati obdukcije i navodno ustanovljeno je da ona nije zadavljena, kao i da nad njom nije vršeno nasilje. Ipak, njena smrt i dalje je obavijena velom misterije, jer je pronađena u zaključanom stanu, a ključa nema.

- Na vratu je imala modrice, zbog toga se sumnjalo da je možda zadavljena. Ipak to se sada ispostavilo kao netačno. Treba utvrditi otkud joj modrice po vratu u tom slučaju - navodi izvor i dodaje da je Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo i toksikološke analize.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja