UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE POSLE MASOVNE TUČE IZBO SUGRAĐANINA U NIŠU: Otkriveno šta je prethodilo incidentu
Foto: Zorana Jevtić

SEDMORICA U BOLNICI

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE POSLE MASOVNE TUČE IZBO SUGRAĐANINA U NIŠU: Otkriveno šta je prethodilo incidentu

Crna Hronika -

Policija uhapsila je S.S.(23) iz Niša jer se sumnja da je oštar predmet zario u stomak muškarcu (34) , a ispred jednog restorana gde je bio organizovan doček Nove godine.

On će se na sudu teretiti za nanošenje teških telesnih povreda. Pored ove povrede stomaka, kako nezvanično saznajemo, jedna osoba je završila na Maksilofacijalnoj hirurgiji zbog ozbiljne povrede vilice.

- S. S. je, kako se sumnja, noćas ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće svađe, svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj devojci udario šamar, nakon čega je prišla grupa momaka da odbrani devojku. Osumnjičeni S. S. se potom vratio u restoran gde je uzeo oštri predmet i njime zadao tridesetčetvrogodišnjem mladiću ubodnu ranu u predelu stomaka. Povređeni mladić i ostali učesnici tuče su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

U novogodišnjoj noći oko četiri sata ujutru, sukobila su se i dvojica mladića ispred Tržnog centra "Forum", nezvanično saznaje Kurir, ali srećom bez ozbiljnijih povreda.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja