"VLADAN NEPOMIČNO LEŽAO, A NJEGOVA POVREĐENA ŽENA ZAPOMAGALA" Komšije o horor sceni u Velikoj Ivanči: Ovde ima najmanje 10 pasa
Foto: Printscreen/Youtube/PG Mreža, Kurir

vlasnik pasa u zatvoru

"VLADAN NEPOMIČNO LEŽAO, A NJEGOVA POVREĐENA ŽENA ZAPOMAGALA" Komšije o horor sceni u Velikoj Ivanči: Ovde ima najmanje 10 pasa

Crna Hronika -

Novinara Vladana Radosavljevića juče su u Velikoj Ivanči nasmrt izujedali psi u vlasništvu njegovog komšije A.S., na samo nekoliko metara od vikendice u kojoj je boravio.

Kako za Kurir objašnjavaju komšije koje su bile na licu mesta, prizor je bio jako uznemirujuć, novinar je nepomično ležao, a njegova povređena žena zapomagala.

- Nju su ujeli na par mesta, kukala je i vikala zašto je to moralo da se desi. Tu je bila žena koja hrani kučiće, ona ih je vratila, videla je celu scenu - prepričava komšija jezivu scenu.

On je prvo objasnio da nije video kučiće, nije znao čiji su, ali je povređena zena ispričala šta se desilo policiji i rekla da su bili krvavi.

1 / 6 Foto: Kurir

Komšinica koja je pse sklonila u boks za Kurir je ispričala da je lično poznavala momka čiji su to psi.

- Mladi psi su u pitanju, ja sam obilazila kuću nekoliko puta, nije se slično ništa dešavalo ranije da ja znam. A u ovoj ulici ima najmanje 10 pasa koji čuvaju vikendice - rekla je komšinica.

Komšinica je bila ta koja je zatekla Vladana u lokvi krvi i izujedanod, a njegovu ženu povređenu i on njih sklonila pse.

04:13

Komšije o tragediji u Velikoj Ivanči gde su novinara do smrti ujedali psi

O psima inače vodi računa M.S., ali pošto nije u zemlji brigu o njima i kući je vodila komšinica, a psi su, pošto su bili bez stalnog nadzora uspeli da otvore boks, pobegnu i napadnu nesrećnog čoveka.

Kako saznajemo, A.S. se nalazi na izdržavanju kazne zbog nedozvoljenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, marihuane.

(Kurir.rs/D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track