PROGOVORILI ROĐACI UHAPŠENE VIOLETE! "Nismo znali da je preuzela brigu o psima, u ŠOKU smo": Vikendaši se hranili kod nje
Foto: Printscreen Facebook, Kurir

PROGOVORILI ROĐACI UHAPŠENE VIOLETE! "Nismo znali da je preuzela brigu o psima, u ŠOKU smo": Vikendaši se hranili kod nje

Crna Hronika -

Violeta M. uhapšena je juče po nalogu OJT u Mladenovcu zbog sumnje da je od M.S. preuzela brigu o psima koji su nasmrt izujedali novinara Vladana Radosavljevića na Kosmaju, a njeni rođaci za Kurir su otkili kako je Violeta postala zadužena za vikendice u naselju Sedlar.

- Ona je žena domaćica, svi su od nje kupovali domaće proizvode, krompir, paradajz, domaća jaja. Bila je ljudima koji u okolini imaju vikendice na usluzi. Otud i to da joj nije bilo teško da povremeno obiđe te kuće - kaže Violetina rođaka.

Kako dodaje, niko od njih nije znao da je Violeta preuzela brigu o tim psima, niti je ona o tome govorila.

- Kad smo čuli šta se dogodilo, još i da je ona uhapšena, ostali smo u šoku. Viđali smo se, ali je taj dan nismo videli. Ne znamo da li je dolazila u selo - kađe rođaka za Kurir.

Violeta Mirosavić, Kosmaj, napad pasa
foto: Facebook

Violetine komšije nam objašnjavaju da je ona normalna žena koja je sa svima uljudna.

- Ona je super, ali ne znamo šta joj je to trebalo. Nije ona mogla da zna, ali nije to nešto čega se tako lako prihvatiš - kažu komšije i dodaju da ne veruju da je Violeta uzimala bilo kakav novac za čuvanje tih pasa.

Violeta M. saslušana je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, a na teret joj se stavlja krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti izvršeno iz nehata, a za koje je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

Prema saopštenju OJT, sumnja se da Violeta pse nije zatvorila u boks, već ostavila da se slobodno kreću.

Njoj je i određen pritvor od 30 dana, da ne bi uticala na svedoke.

leš starijeg čoveka, Rastrgnut, Velika Ivanča, Vladan Radosavljević, Kosmaj
foto: Nenad Kostić

Tri psa koja su usmrtila Radosavljevića, da podsetimo, pripadala su A.S. koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, te je o njima već duže vreme brigu vodila njegova majka M.S. Međutim, ona često boravi u Parizu i na kraju je za to zadužila komšinilcu Violetu.

Violeta je i bila ta koja je pse stavila u boks gde su po njih došli iz Veterine Beograd, ali dok je ona stigla na lice mesta za Vladana Radosavljevića je već bilo kasno i on je nasmrt iskrvario.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja