ĆERKA MI JE BOLESNA, ČUVALA JE PSE DA BI MOGLA DA SE LEČI! Majka Violete koja je brinula o psima koji su rastrgli čoveka OČAJNA
Foto: Printscreen Facebook, Kurir

užas na kosmaju

ĆERKA MI JE BOLESNA, ČUVALA JE PSE DA BI MOGLA DA SE LEČI! Majka Violete koja je brinula o psima koji su rastrgli čoveka OČAJNA

Crna Hronika -

- Moja Violeta je teško bolesna, stalno je po lekarima. Ona je hranila pse kada je išla na terapije u Mladenovac. Milanka je nama zauzvrat donosila ulje iz Francuske kako bi se moja ćerka lečila - kroz suze priča majka Violete M. (50) , osumnjičene da nije obezbedila boks u kojem su boravila tri psa koji su nasmrt izujedali Vladana Radosavljevica na Kosmaju. Majka osumnjičene Violete od hapšenja ćerke ne može da dođe sebi.

- Milanka je bila naša mušterija, poslednjih godinu dana. Mi držimo 30 koza, pravimo mlečne proizovde i imamo baštu. Pola ljudi sa Kosmaja uzima hranu od nas - priča ova žena.

Istakla je i da je ona lično pravila hranu za pse, te da svaki put kada bi Violeta išla na terapije nosila hranu psima. Kuvala je hleb, vodu i povrće, piše Blic.

- Oni nisu bili gladni, hranila ih je stalno. Čistila boks i posle sve to slikala i slala Milanki - dodaje ona.

Napomenula je i da je tokom kobnog događaja zajedno sa tri vlasnička psa bio i ceo čopor lutalica.

- Tu je bilo puno lutalica, nisu bila samo ta tri psa. Violeta je na lice mesta došla po pozivu komšinice. Tamo je zatekla čopor pasa, počela je da se dere i da ih tera nakon čega su se oni razbežali. Milankine pse ubacila je u boks. Tada je i videla mrtvog čoveka na podu, sa pocepanim stvarima kako leži krvav. Jadan čovek - drhtavim glasom priča majka uhapšene žene.

Istakla je i da Milanka i Violeta nikada nisu bile prijateljice, niti da je Milanka plaćala njima bilo šta.

- To je sve bilo drugarski, ja sam pravila hranu a Violeta je nosila. Čula sam se sa Milankom pre nedelju dana, zahvalila mi se što im tako pravim hranu i pitala "šta želim da mi kupi?" Na šta sam joj ja odgovorila da nam treba samo ulje za ćerku, jer joj mnogo pomaže - napominje ona.

Violetina majka otkrila je i da Milanka S., vlasnica pasa zapravo ne živi u Francuskoj, već da je otišla tamo na par meseci kod ćerke i unuka.

- Mislim da živi u Beogradu, a da ima vikendicu na Kosmaju ali nisam sigurna. Normalna žena, imali smo normalan odnos sa njom zaista nikada nije bilo problema - priča naš sagovornik.

Dodala je i da o ćerki nije ništa čula od sinoć kada je uhapšena, te da je u kasnim satima samo išetala iz kuće.

- Ona je ustala i otišla odjednom, nije uzela kola. Baš sam se začudila, posle mi unuk javlja da je imala takav dogovor sa policijom - priča vidno potresena majka i dodaje:

- Jadna moja Violeta i jadan taj čovek. Neka sude kako god hoće, samo nek je ona meni živa i zdrava - zaključuje ona.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track