MESECIMA KIDISALI NA MOJU DECU: Oglasila se majka dečaka koje su povredili razjareni psi koji su USMRTILI VLADANA na Kosmaju
Foto: Kurir

novi detalji

MESECIMA KIDISALI NA MOJU DECU: Oglasila se majka dečaka koje su povredili razjareni psi koji su USMRTILI VLADANA na Kosmaju

Crna Hronika -

Zora Mladenovic, majka dečaka (8) i (14) koje su napali isti psi koji su nasmrt izujedali novinara Vladana Radosavljevića na Kosmaju, tvrdi da je teror trajao mesecima.

Majka dečaka nam je ispričala da su tri psa pre nego što ih je vlasnica M.S. odvela u naselje Sedlar na Kosmaju bila potpuno raspuštena i to samo na 300 metara od njene kuće i puta kojim deca idu u školu.

- Prvo su mi napali mlađeg sina, imao je lakše povrede, više ogrebotine i oguljotine, jer je reagovala komsinica koja je čula napad - kaze Zora za Kurir.

Tada nije prijavila napad, ali je upozorila komšinicu da bi zaštitila svoju decu. Prvi napad dogodio se u maju prošle godine.

Zora Mladenović
foto: Kurir

- Drugi put napali su mog starijeg sina u novembru prošle godine. On je prošao ozbiljnije, sedmi je razred, tada sam morala da reagujem - kaže naša sagovornica.

03:47

Zora Mladenovic, majka dva decaka koja su napali psi Koji su ubili novinara

Dodaje da je više nego žalosno što je ovako nešto moralo da se desi.

- Ja sam sina tada odvela u Dom zdravlja i doktorica je po službenoj dužnosti morala da reaguje i obavesti policiju. Tada nam je rečeno i da Veterina Beograd može da reaguje samo ako pse pronađe na ulici. Vlasnica M.S. je u momentu drugog napada bila u Francuskoj, a kasnije je pse preselila na Kosmaj - kaže nam sagovornica.

leš starijeg čoveka, Rastrgnut, Kosmaj, Velika Ivanča, Vladan Radosavljević
foto: Nenad Kostić

Zora nam je objasnila i da psi nisu dirali nikoga na Kosmaju jer su tamo bili tek nekoliko meseci, ali je njihovo čuvanje navodno bilo nemarno i dalje.

- Živim na selu, imam mnogo životinja, ali se o njima vodi adekvatna briga. To što se desilo nesrećnom čoveku i njegovoj ženi je užasno, žrtva je mogao biti bilo ko od nas - kaže Zora.

Tri psa u vlasništvu A.S, koji je na izdržavanju zatvorske kazne i njegove majke M.S, podsetimo, nasmrt su izujedala novinara Vladana Radosavljevića i teško povredila njegovu suprugu.

Pse je sklonila Veterina Beograd, a užasan prizor na mestu napada zateklo je dvoje komšija. Jedna komšinica koja je povremeno obilazila pse je uspela da ih vrati u boks.

(Kurir.rs/Dijana Antonijević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track