"PSI SU JEDNOM NAPALI I UJELI 2 DETETA" Prijatelj Vladana očajan: Svaki dan smo se sastajali, jeli, pili ovo je strašno! (VIDEO)
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen/Youtube

horor u velikoj ivanči

"PSI SU JEDNOM NAPALI I UJELI 2 DETETA" Prijatelj Vladana očajan: Svaki dan smo se sastajali, jeli, pili ovo je strašno! (VIDEO)

Crna Hronika -

Prijatelj pokojnog novinara Vladana Radosavljevića, Milan S., za Kurir otkriva kakav je Vladan bio čovek, ali i koliko problema meštani imaju sa ljudima koji ne vode računa o svojim psima, pogotovo sa M.S. čiju su psi nasmrt izujedali novinara.

- On mi je bio kao kućni prijatelj. Svaki vikend smo se sastajali, jeli i pili u mojoj kafani. Strašno je da takav čovek strada na tako strašan način - kaže nam Milan.

1 / 8 Foto: Kurir

Kako objašnjava sa tri psa koji su izujedali Vladana i povredili njegovu ženu meštani imaju mnogo problema.

- Pre nego što ih je žena koja je sad u Francuskoj odvela na Kosmaj, oni su napali i ujeli dva deteta. Ali meštani nisu hteli da ih tuže prvi put- kaže Vladanov prijatelj.

Međutim, ni vlasnik, ni psi nisu sankcionisani.

- Posle se nije ništa desilo. Plašimo se za bezbednost dece i svih nas - kaže sagovornik Kurira.

03:18

Prijatelj novinara Vladana Radosavljevića

Milan tvrdi da su svi meštani bili u strahu jer su znali da se o psima koji su ostavljeni na videndicama ne vodi računa.

- Mnogo mi je žao mog prijatelja. Bili su divni ljudi, ono je jedan od najgorih načina da umre čovek, pogotovo takav!

Podsetimo, Vladan je kad su ga psi napali pozvao ženu koja je došla da ga odbrani, ali je bilo kasno, a psi su teško povredili i nju.

(Kurir.rs/D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track