MAJKA NESTALE BEOGRAĐANKE POSLE HAPŠENJA MUŽA BRAJANA Otkrila s kim je Ana išla DA SE VIDI na aerodromu, ali i kakav je BRAK IMALA
Foto: Printscreen WCVB-TV Boston, Instagram/anawalshe

milanka ljubičić za kurir: potraga i dalje traje

MAJKA NESTALE BEOGRAĐANKE POSLE HAPŠENJA MUŽA BRAJANA Otkrila s kim je Ana išla DA SE VIDI na aerodromu, ali i kakav je BRAK IMALA

Crna Hronika -

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanka Ane Volš (39) rekla je za Kurir da ne zna tačan razlog zbog kog je njen zet Amerikanac Brajan Volš (48) uhapšen.

- Čula sam da je Brajan uhapšen zbog ometanja istrage, ali ne znam nikakve detalje i to sam čula iz medija. Verujte, ništa ne znam i molim vas, razumite me - kaže zabrinuta majka nestale žene, kojoj se svaki trag izgubio u novogodišnjoj noći.

nestala ana volš
nestala ana volšfoto: Instagram/anawalshe

Kurir je ranije objavio ispovest Anine majke koja je između ostalog rekla da se nada da će se njena ćerka pojaviti živa i zdrava. Podsetimo, u nedelju uveče, uhapšen je Brajan Volš, suprug misteriozno nestale Beograđanke Ane Volš zbog ometanja istrage.

brajan volš, anin suprug uhapšen
brajan volš, anin suprug uhapšen foto: Printscreen WCVB-TV Boston

- Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku njegove supruge. Policija ima razlog da veruje da je Brajan Volš počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja - rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25.

Inače, Milanka Ljubičić juče je za Kurir rekla i da veruje svom zetu.

ana i njena majka milanka ljubičić
ana i njena majka milanka ljubičićfoto: Instagram/anawalshe

- Kako su mi objasnili, ona je trebalo da zajedno s kolegom ode do aerodroma, ali niko ne zna da li je ušla u taj taksi. Ono što me smiruje je činjenica da mi je zet rekao da je ubeđen da je ona živa i da je dobro, a ja mu verujem! - rekla je Milanka i dodala da su njeni ćerka i zet imali dobar odnos i brak.

Ana je obožavala Beograd

Komšije Milanke Ljubičić, majke nestale žene koja živi u Beogradu, kažu da su Anu videli u decembru i da je bila nasmejana.

porodica volš na okupu
porodica volš na okupufoto: Instagram/anawalshe

- Ana je često dolazila u Beograd i obožavala je vreme koje je provodila u Srbiji. Njena majka je zabrinuta i sve komšije su joj išle na vrata ili su je zvali kako bi joj pružili reč utehe i podršku. Tu smo za sve što joj treba, oni su jedna stara beogradska porodica i divni su. Molimo se da je Ana živa i zdravba i verujemo da će je pronaći živu - kažu Anine komšije iz Beograda za Kurir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track