"JEDNA MIRNA NOĆ, ZA AMERIKANCE JE 100 UBISTAVA" Marković: Bez dokaza neće biti ništa! Dok ne vide LEŠ ANE VOLŠ, NEMA ubistva!
Misterija nestanka Ane Volš, Foto: Privatna Arhiva

misterija

"JEDNA MIRNA NOĆ, ZA AMERIKANCE JE 100 UBISTAVA" Marković: Bez dokaza neće biti ništa! Dok ne vide LEŠ ANE VOLŠ, NEMA ubistva!

Crna Hronika -

U jutarnjem programu Redakcija, pokrenut je razgovor o situaciji povodom nestanka Ane Volš, dok je sva sumnja bačena na njenog supruga Brajana.

Ana Volš, Brajan Volš, Nestanak
foto: WCVB-TV Boston prinstcreen

Gosti koji su se bavili ovom temom zajedno sa voditeljima emisije "Redakcija" bili su Dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak i Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina.

Božić
foto: Kurir tv

Iz ugla forenzike

- Ukoliko je tačno da postoje tkiva nađena u podrumu, sama ta činjenica, kroz DNK analizu, biće dovoljna da se sumnja da ona više nije među živima! To će produbiti sumnju. Ono što je, takođe važno, je da će priča dobiti pravo mesto, ako se nađe telo - rekao je Božić.

02:58

MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

U medijima je vrvelo od vesti o traganju za nestalom Breograđankom i optužnicama njenog supruga

- Nagađanje da li je on, ili nije on, Amerika je zemlja - dok ne vide leš nema ubistva. U Americi osobe nestaju svakog dana. Pre 15 godina bio sam pozvan kod sindikalaca u Americi, jedna mirna noć u Njujorku za njih je bila 100 ubistava! - započeo je Marković i nadovezao:

- Ono što sam ja video u čitavoj ovoj stvari vrlo oprezno ljudi daju izjave, sve su samo pretpostavke. Jedna greška, jedna interpretacija u javnosti, uhvate vas i drže za tu reč - rekao je on.

Ana Volš
foto: Facebook/Ana Walshe

- To nisu crnci iz Bronksa pa da ga optuže. On je sve potpisao da se pretraži kuća i sve ostale dokumente. Znači sve su pretpostavke - rekao je Marković i dodao da je suprug Volš dao izjavu samo za optužbe vezane za ometanje istrage.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja