"STRIKOVA LEPOTICE, PRERANO UBRANI CVETE" Stric ubijene Ivane oglasio se povodom njenog rođendana: Onaj ko ti mladoj život uze...
Foto: Printskrin/Facebook

TUGA

"STRIKOVA LEPOTICE, PRERANO UBRANI CVETE" Stric ubijene Ivane oglasio se povodom njenog rođendana: Onaj ko ti mladoj život uze...

Crna Hronika -

Ivana K., studentkinja koja je krajem prošle godine ubijena na Zvezdari, juče bi proslavila 27. rođendan, a tim povodom potresnom porukom, oglasio se i njen stric.

Zvezdara, ubijena devojka, stric
foto: Facebook

"Strikova lepotica danas bi napunila 27. godina, prerano ubrani cvete! Onaj ko ti je tako mladoj život uze gubale ga naše gorke suze. Nadam se da si sada na mnogo lepšem i boljem mestu. Neka te gospod nastani u rajsko naselje, a tvojoj napaćenoj duši podari večni mir, večnaja pamjat", napisao je on.

Podsetimo, kako je Kurir juče ekskluzivno objavio, za ubistvo Ivane osumnjičen je njen prijatelj J.G.

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima Kurira, dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track