BRAJAN VOLŠ SE RASPITIVAO ZA SIGURNOSNE KAMERE: Bizarno pitanje postavio VLASNIKU, dobio odgovor KOJI JE ŽELEO DA ČUJE?
Foto: AP Greg Derr

klupko se odmotava

BRAJAN VOLŠ SE RASPITIVAO ZA SIGURNOSNE KAMERE: Bizarno pitanje postavio VLASNIKU, dobio odgovor KOJI JE ŽELEO DA ČUJE?

Crna Hronika -

Brajan Volš, suprug Beograđanke Ane kojoj se 1. januara gubi svaki trag, navodno je dan nakon njenog nestanka pitao stanodavca da li kuća ima sigurnosne kamere, piše u najnovijem policijskom izveštaju.

Anin suprug je 4. januara, tri dana nakon što je ona poslednji put viđena, prijavio njen nestanak. Ona je tog dana trebalo da otputuje do aerodroma u Bostonu, odakle je trebalo da ode do Vašingtona gde je radila.

Piter Kapocoli, od koga je par iznajmljivao kuću u Kohasetu, potvrdio je za Fox news da na njegovom imanju nema sigurnosnih kamera.

On je takođe rekao da nije odlazio u kuću, budući da je na imanju još uvek veliki broj policajaca koji pretražuju svaki detalj.

Podsetimo, bliska prijateljica Ane Volš danas je potvrdila da je nestala Beograđanka "imala velike planove" i da je planirala da proda kuću i preseli se u Vašinton!

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: PRINTSCREEN CBS NEWS, Printscreen Facebook

- Oni su stanarinu uvek plaćali na vreme. Jedini problem koji sam imao sa njima je zbog njihovog psa koji preglasno laje - rekao je Piter.

Brajan je u nedelju popodne uhapšen, a u ponedeljak ujutru je izveden pred sudiju i sve vreme negira umešanost u nestanak njegove supruge.

U međuvremenu je otkriveno da je Brajan tokom saslušanja rekao da se izgubio dok se vozio do kuće svoje majke, kao i da je svratio do dve prodavnice. On je takođe ispričao da je samo 2. januara napustio kuću kako bi otišao da sinu kupi sladoled, međutim policija je utvrdila da je on zapravo kupio sredstva za čišćenje u visini od 450 dolara koje je platio gotovinom.

1 / 6 Foto: Facebook/Ana Walshe

Policija je juče na deponiji u blizini njihove kuće pronašla tepih i testeru koji sadrže biološke tragove.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track