POSLEDNJI SNIMAK KOJI JE ANA VOLŠ OBJAVILA! Bila je na mnogo mesta i puna života, ŠTA JE MONSTRUMU ZASMETALO! (VIDEO)
Foto: Instagram/anawalshe

potraga za lepom beograđankom

POSLEDNJI SNIMAK KOJI JE ANA VOLŠ OBJAVILA! Bila je na mnogo mesta i puna života, ŠTA JE MONSTRUMU ZASMETALO! (VIDEO)

Crna Hronika -

Beograđanka Ana Volš bila je aktivna na društvenim mrežama pre nego što je nestala bez traga 1. januara. Svoje prijatelje i pratioce svakodnevno je obaveštavala o svom životu: kako uživa sa decom, gde izlazi, s kim se druži, kako provode slobodne dane, odmore...

Ana je 29. novembra prošle godine bila i u poseti svom rodnom Beogradu, a da je uživala sa porodicom govore i fotografije sa sestrom, majkom, ali i snimci domaće srpske kuhinje.

Ana Volš
foto: Društvene mreže

Ako je sudeći prema njenim društvenim mrežama, jako malo ima njenog supruga Brajana. Podsećanje na dan venčanja, fotografija sa utakmice i proslava njenog rođendana sa, tada dvoje dece, iz 2020. godine, su jedine gde se može videti Brajan.

Postavlja se pitanje da li je monstruoznom umu mogla da zasmeta radost i puna pluća života majke tri sina.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

POGLEDAJTE POSLEDNJI SNIMAK ANE VOLŠ

01:23

Poslednji snimci Ane Volš

Članovi porodice poslednji put su je navodno videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Ana Volš
foto: Instagram/anawalshe

Ana nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine

Njen suprug Brajan Volš izveden je u ponedeljak pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge. On se sumnjiči da je ometao istragu. Nalazi se u pritvoru i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track