KOMANDANT SPASAO BRAČNI PAR IZ PREVRNUTOG AUTOMOBILA: Čuo je da neko zapomaže, razvalio vrata od gepeka i ušao
Foto: Privatna arhiva

Prokuplje

KOMANDANT SPASAO BRAČNI PAR IZ PREVRNUTOG AUTOMOBILA: Čuo je da neko zapomaže, razvalio vrata od gepeka i ušao

Crna Hronika -

Komandant prokupačke kasarne, potpukovnik Borko Bućković spasio je mladi bračni par iz prevrnutog automobila. On je slučajno prolazio magistralnim putem Niš-Priština kod sela Mala Plana kada je u jarku ugledao prevrnut automobil „reno megan“. U njemu je bio mladi bračni par iz Niša koji nikako zbog položaja vozila nije mogao da napusti vozilo.

Bućković je, prema rečima svedoka odmah prišao automobilu i čuo da neko zapomaže u njemu. Razvalio je vrata od gepeka i ušao.

- Bilo je stravično, nismo znali šta je sa onima koji su bili zarobljeni u automobilu, a Bućković je odmah krenuo u akciju - kaže žena koja je bila na mestu događaja.

Ona dodaje da je Bućković razvalio i zadnje sedište, te prvo izvukao ženu, a zatim i vozača, njenog muža.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Po svoj prilici, verovatno pukom srećom, oni koji su bili u kolima nisu teže povređeni, ali ih je pregledala ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja u Prokuplju.

Po rečima okupljenih, nikako nisu mogli da mrdnu iz automobila, koji je bukvalno uradio salto i prevruo se na krov i pitanje je do kada bi tako ostali da ih Bućković nije izvukao.

Bračni par nije svestan koliko su dugo bili u prevrnutom vozilu, a krenuli su na rođendan u obližnje selo. Neszgoda se dogodila juče, u nedelju, oko 17 časova.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track