ČUDNA SLIKA KRUŽI MREŽAMA: U vezi je s nestankom Ane Volš?! (FOTO)
Foto: Facebook/Ana Walshe

neobično

ČUDNA SLIKA KRUŽI MREŽAMA: U vezi je s nestankom Ane Volš?! (FOTO)

Crna Hronika -

Čini se da ne postoji osoba u SAD ili u Srbiji koja nije čula za slučaj nestale Srpkinje Ane Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara, a neki su u tome izgleda pronašli i inspiraciju.

Među njima je i umetnica Marija Rikardi, koja je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju novog dela, inspirisanog upravo vestima o nestanku Srpkinje.

Ona je vesti o Ani prenela na platno i napisala da su je inspirisale tužne vesti o nestaloj Ani.

"Inspirišu me veoma tužne vesti o nestaloj Ani koju je verovatno ubio njen muž", napisala je umetnica na Instagramu, dodajući da je delo nastalo akrilnom bojom na pamučnom platnu.

Da se naglasi, američke vlasti ovaj slučaj još uvek vode kao nestanak osobe i za sada niko nije optužen za njeno ubistvo.

Ana Volš je poslednji put viđena 1. januara, a njen suprug je tek posle tri dana prijavio njen nestanak. I dalje nije poznato šta se desilo Ani, dok policija nastavlja sa istragom. Njen muž Brajan Volš uhapšen je zbog ometanja istrage.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:32

OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! Plakao je kao devojčica kad se poseče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track