DRAMATIČNA PLJAČKA PUMPE I LIKVIDACIJA LOPOVA: U kojim okolnostima policajci odluče da usmrte napadače? Šta se dešava posle?
Foto: Kurir

DRAMATIČNA PLJAČKA PUMPE I LIKVIDACIJA LOPOVA: U kojim okolnostima policajci odluče da usmrte napadače? Šta se dešava posle?

Crna Hronika -

Miroslav M. (64) iz Feketića sinoć je opljačkao benzinsku pumpu na Mirijevu, a kada je policija krenuli na njega, on je u njih uperio pištolj, nakon čega ga je policajac usmrtio.

Lopov je, inače, upao u pumpu maskiran hirurškom maskom i s vrata se zaleteo na pult sa kasom i prema radniku. Uperio mu je pištolj u glavu i viknuo "Vadi pare!".

Istraga ja pokazala da je likvidirani muškarac već imao probleme sa zakonom - bio je u zatvoru 12 godina zbog ubistva 1992. godine, a teretio se i za razbojništvo, nedozvoljeno držanje oružja, napad na policajce i nasilničko ponašanje.

U Usijanju tražimo odgovore:

U kojim okolnostima policajci odluče da usmrte napadače? Šta se dešava posle? Da li bi policajci bili mrtvi da ga nisu savladali i likvidirali? Kako da se ponašaju radnici kad napadnu opasni lopovi?

Gosti Usijanja:

Milan Dumanović, potpredsednik Novog policijskog sindikalnog saveza

Mladen Radulović, urednik portala Kurir.rs

Urednica i voditeljka Silvija Slamnig

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track