JEZIVA SCENA NAKON NESREĆE NA PRUZI KOD MLADENOVCA: Voz prepolovio mladića, majka pala u nesvest kad ga je videla
Foto: Zorana Jevtić

tuga

JEZIVA SCENA NAKON NESREĆE NA PRUZI KOD MLADENOVCA: Voz prepolovio mladića, majka pala u nesvest kad ga je videla

Crna Hronika -

Tinejdžer B.R. (16) poginuo je danas kad ga je pregazio voz kod železničke stanice u Mladenovcu.

Užasna tragedija dogodila se oko 14.30 sati u blizini železnike stanice u Mladenovcu kad je voz pregazio tinejdžera i bukvalno ga prepolovio. Nesreća se dogodila na oko 200 metara od perona, a mašinovođa voza nije ni znao šta se dogodilo dok ga nisu obavestili na sledećoj stanici.

- Voz iz Beograda za Niš stao je u stanici i krenuo je u 14.26. Mašinovođa je pri izlasku iz stanice video neku priliku da se brzo kreće pored pruge, ali pošto se nalazi na visini, a ta osoba mu je bila u mrtvom uglu, nije primetio šta se desilo. Tek kasnije, kada je pronađeno telo nesrećnog mladića, mašinovođu su obavestili šta se dogodilo. To je velika tragedija. Postoje upozorenja da se tu ne prelazi pruga, ali to retko ko poštuje. Obavljen je policijski uviđaj. Izašla je i komisija železnice. Mašinovođa je alkotestiran i imao je 0 promila alkohola u krvi - rekao je izvor iz istrage.

Uprkos upozorenju da se pruga prelazi na vlastitu odgovornost, mnogi stanovnici obližnjeg naselja koriste smrtonosnu prečicu preko šina, koja je već odnela nekoliko života. Momak koji je nastradao nije iz Mladenovca, a svedoci pričaju da je scena bila jeziva.

- Čula sam da se dogodila nesreća pa sam otišla da vidim da nije neko moj ili neko koga poznajem. Onda sam videla da je taj momak moj rođak. On nije iz Mladenovca. Kažu da je sat vremena ležao dok ga nisu pronašli. Telo mu je bilo prepolovljeno. Neko je pozvao porodicu i prvo je došla majka. Kada je videla šta se dogodilo pala je u nesvest. Jedva su je povratili. Oca nisu pustili da priđe da vidi sina da se ne potrese. Znam momka, bio je dobar, nije pio, nije se drogirao. Ne znam šta se tačno dogodilo. Ovde prolaze novi vozovi, tihi, ne čuju se na šinama. Mi nemamo drugi prelaz pa ovuda prolazimo - kaže žena koja stanuje u naselju pored pruge.

Telo momka koji je poginuo upućeno je na obdukciju, a u toku je istraga koja treba da utvrdi sve okolnosti pod kojima se ova tragedija dogodila.

(Kurir.rs/Nova/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track