POSLE CRNIH VESTI IZ AMERIKE I OPTUŽNICE PROTIV BRAJANA VOLŠA ZA UBISTVO ANE: Od istrage se očekuje da danas otkrije samo jedno!
Foto: Facebook Printscreen/News nation

majka troje dece vodi se kao nestala od novogodišnje noći

POSLE CRNIH VESTI IZ AMERIKE I OPTUŽNICE PROTIV BRAJANA VOLŠA ZA UBISTVO ANE: Od istrage se očekuje da danas otkrije samo jedno!

Crna Hronika -

BEOGRAD/BOSTON - Amerikanac Brajan Volš iz Kohaseta kod Bostona i zvanično je noćas po našem vremenu optužen za ubistvo supruge Ane Volš iz Beograda, majke tri mala sina, i već danas će se tim povodom pojaviti pred sudom i izjasniti na optužnicu.

Ono što je novo i što američka javnost danas iščekuje jeste saopštenje i najvažnija informacija od istražnih organa - da li su pronašli Anino telo kad su sad odlučili da podignu zvaničnu optužnicu.

Tamošnji mediji saopštili su da je podatak o pronalasku tela zasad nepoznat, ali da očekuju da se saznanja o tome pojave danas, kada optuženi Brajan bude izveden pred sudiju, javlja News nation.

Ana Volš, Brajan Volš, Nestanak
foto: WCVB-TV Boston prinstcreen

Podsetimo, Ana je poslednji put viđena u novogodišnjoj noći posle dočeka u porodičnoj kući koju su iznajmljivali. Sa njima je bio i porodični prijatelj supružnika.

Ana Volš, deca
foto: Instagram/anawalshe

Tužilaštvo je prethodnih dana gradilo slučaj protiv Brajana posle pronalaska krvi i krvavog noža u podrumu kuće u kojoj su živeli, testere, krvavih kesa i DNK materijala na tepihu - tkiva, za koje se pretpostavlja da pripada nestaloj Ani.

Iz Tužilaštva su poručili da nema razloga za brigu jer je ionako bio u pritvoru zbog drugog slučaja - preprodaje falsifikovanih umetničkih dela Endija Vorhola.

Američki mediji prenose da zvaničnici koji vrše istragu u ovom slučaju još nisu saopštili da li su pronašli Anino telo ali da se očekuje da se tim povodom već danas nešto više sazna.

Prema nekim izveštajima tamošnjih medija, Brajan je navodno raskomadao Anino telo i spalio ga, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

Kurir.rs/News nation

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track