ISPRED OVE KUĆE JE UPUCAN HEMIJA: Komšije vođe navijača ćute zbog bezbednosti, a OVO može da bude KLJUČ U ISTRAZI (VIDEO)
Foto: Kurir, Facebook

sačekuša u zemunu

ISPRED OVE KUĆE JE UPUCAN HEMIJA: Komšije vođe navijača ćute zbog bezbednosti, a OVO može da bude KLJUČ U ISTRAZI (VIDEO)

Crna Hronika -

Nemanja Bojović zvani Hemija, upucan je sinoć sa prijateljem Nikolom Kneževićem ispred kuće u kojoj živi, saznaje Kurir.

Prema našim saznanjima Hemija, navodno vođa novog "zemunskog klana" i vođa grupe navijača Partizana "Zabranjeni" krenuo je iz kuće prema automobilu koji je bio parkiran nekoliko metara dalje sa Kneževićem kada su se začuli pucnji.

00:13

Ispred ove kuće je Nemanja Bojović Hemija

- Napadač ih je pitao gde su i raspalio vatru, Nemanja je pogođen u butinu, a metak je pogodio i njegovog prijatelja - kaže izvor Kurira.

Komšije nisu želele da kometarišu ovaj slučaj. Čuli su pucnje, ali zbog svoje bezbednosti nisu želeli mnogo da pričaju.

- Bila sam kod komšinice kad sam čula pucanj, odmah sam instinktivno pokrila uši, ne znam koliko ih je još bilo. Posle nekog vremena sam izašla ispred i videla Hitnu pomoć i dva policijska vozila - rekla je ukratko komšinica za Kurir.

1 / 5 Foto: Kurir

Ona dodaje da je čula da su upucana dva mladića i da zna da su ranije imali problema sa zakonom.

- Mislim da jedan živi ovde, ali ne viđam ga, pa možda i odseda negde drugo - kaže ona za Kurir.

Kamere

Kako saznajemo, na kući ispred koje se dogodila pucnjava su dve sigurnosne kamere od koji jedna gleda na mesto zločina, pa bi one bile ključ u istrazi.

Takođe, prema saznanjima Kurira, Bojović je dao izjavu policiji i rekao da ne zna ko je pucao na njega i dodao da je izašao ispred kuće da pomogne majci da iznese garnituru za slavu kad je na njega pucano.

Podsetimo, Bojović važi za naslednika "zemunskog klana", a veoma je, navodno, blizak škaljarskom klanu.

On je hapšen u oktobru 2008. godine, tada je zaplenjeno 1,9 kilograma amfetamina i 13,6 grama marihuane. Bojović je bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava. Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, i to u jednom beogradskom kafiću, kada su kod njega pronađeni kokain i spid.

(Kurir.rs/D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track