KURIR SA MAJKOM ANE VOLŠ DOK BRAJANU SUDE ZA NJENO UBISTVO! Milanka i dalje tvrdi: Ne verujem u to što navode ŠOK
Foto: Zorana Jevtić

beograd

KURIR SA MAJKOM ANE VOLŠ DOK BRAJANU SUDE ZA NJENO UBISTVO! Milanka i dalje tvrdi: Ne verujem u to što navode ŠOK

Crna Hronika -

Dok je u toku suđenje Brajanu Volšu u Bostonu, koji se sumnjiči da je ubio pa raskomadao telo svoje supruge Beograđanke Ane Volš, ekipa Kurira je sa njenom majkom Milankom Ljubičić koja je vidno uzrujana zbig svega što se desilo njenoj ćerki.

Tužiteljka je pročitala kako su protiv Brajana, koji se sada tereti za ubistvo i uklanjane tela svoje supruge, prikupili dokaze. Prvo je navela šta je Brajan pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao"...

Milanka Ljubičić, Ana Volš
foto: Zorana Jevtić

Za to vreme Milanka Ljubičić je za Kurir rekala da ipak ne želi da komentariše to što se upravo dešava suđenje njenom zetu Brajan Volšu, ali da mu ipak i dalje veruje.

- Ne želim uopšte da komentarišem celu situaciju i ne verujem svemu što se navodi - kaže potresnim glasom Milanka za Kurir.

Ana Volš, Milanka Ljubičić, nestala, Amerika
foto: Privatna Arhiva

Tužiteljka je iznela i sazanja o Brajanovom ponašanju 3. i 4. januara kada je pokupovao i kante za smeće, a na internetu razgledao kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspadenju. Istražioci su u njegovom "volvu" zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom, a pronašli su 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš.

Kurir.rs - B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track