TRAŽILA SOK I CIGARE PA POTEGLA NOŽ NA PRODAVAČICU I OTELA PAZAR: Evo šta je razbojnica sve rekla u tužilaštvu!
Foto: Kurir

prvo osnovno javno tužilaštvo

TRAŽILA SOK I CIGARE PA POTEGLA NOŽ NA PRODAVAČICU I OTELA PAZAR: Evo šta je razbojnica sve rekla u tužilaštvu!

Crna Hronika -

Ana Marija M. (22) koja je uhapšena zbog sumnje da je opljačkala prodavnicu u Murmanskoj ulici na Zvezdari i povredila prodavačicu saslušana je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- U prostorijama Policijske stanice Zvezdara danas je izvršeno prepoznavanje osumnjičene A.M.M. od strane svedoka oštećene, koja je osumnjičenu prepoznala kao učinioca krivičnog dela sa 100% verovatnoće. Istog dana, u prostorijama tužilaštva, osumnjičena je saslušana u prisustvu branioca i tom prilikom je u potpunosti priznala izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu, narediti vršenje sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičena je u nedelju u večernjim časovima, ušla u maloprodajni objekat na Zvezdare, u kom se nalazila vlasnica, oštećena J.K., tražeći da kupi cigarete i sok, da bi ubrzo uz pretnju nožem od oštećene zatražila da joj preda pazar, što ona nije htela da učini, te je između nje i osumnjičene došlo do fizičkog obračuna, koji se odvijao prvo u samom objektu, a potom i ispred njega.

02:28

Pljačka na Zvezdari izbodena žena

- U jednom trenutku, dok se oštećena nalazila ispred objekta, osumnjičena je ušla unutra i počela da vrši premetačinu tražeći novac, što je oštećena iskoristila i zaključala osumnjičenu u unutrašnjost objekta. Osumnjičena je nakon toga razbila staklo na vratima i kroz tako napravljen otvor se trčeći udaljila sa lica mesta, zajedno sa novcem koji je oduzela iz kase u iznosu od oko 63.000,00 dinara. Oštećena je zadobila telesne povrede i to dve sekotine na grudnom košu i jedne sekotine malog prsta - navodi se u sasopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, Ana Marija M. uhapšena je u parku "Šumice", u garderobi u kojoj je dan ranije bila u pljački a kod nje je pronađen i nož kojim je nanela povrede prodavačici.

Napad u prodavnici, zabeležile su i sigurnosne kamere u objektu.

Sud je prihvatio predlog tužilaštva i uhapšenoj odredio pritvor do 30 dana.

Kurir.rs/ J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track