OVO JE DEVOJKA KOJA JE OPLJAČKALA PRODAVNICU NA ZVEZDARI I IZBOLA PRODAVAČICU: Uznemirujući snimci, hrabra žena skočila na NOŽ!
Foto: Kurir

samo 22 godine

OVO JE DEVOJKA KOJA JE OPLJAČKALA PRODAVNICU NA ZVEZDARI I IZBOLA PRODAVAČICU: Uznemirujući snimci, hrabra žena skočila na NOŽ!

Crna Hronika -

Dvadesetogodišnja devojka uhapšena je zbog pljačke prodavnice na Zvezdari, kada je napala prodavačicu nožem i nanela joj ubodne rane!

Sem činjenice da je izvršilac devojka Anamarija M., takođe je zastrašujue da ona ima samo 22 godine. Ona je tom prilikom otela 63.000 dinara, a zatim umakla sa lica mesta.

Međutim, osumnjičena je brzo pronađena u parku "Šumice" i odmah uhapšena. Takođe su pronađeni nož i garderoba koju je osumnjičena nosila prilikom pljačke.

M.A.M., pljačka, devojka pljačkaš, Zvezdara
foto: Kurir

Osumnjičenoj M.A.M. određen je pritvor do 30 dana. Prodavačica u radnji na Zvezdari, podsetimo, povređena je juče kada je razbojnica opljačkala objekat.

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI

02:28

Pljačka na Zvezdari izbodena žena

04:14

Pljačka na Zvezdari izbodena žena

Hrabra prodavačica nije htela da preda novac pa je došlo do fizičkog obračuna. Pljačkašica je tada potegla nož i napala radnicu, koja je ubrzo napustila lokal i zaključala devojku, ali je ona polomila staklo na vratima prodavnice i pobegla.

Ana Marija M. (22) saslušana je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- U prostorijama Policijske stanice Zvezdara danas je izvršeno prepoznavanje osumnjičene A.M.M. od strane svedoka oštećene, koja je osumnjičenu prepoznala kao učinioca krivičnog dela sa 100% verovatnoće. Istog dana, u prostorijama tužilaštva, osumnjičena je saslušana u prisustvu branioca i tom prilikom je u potpunosti priznala izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track