ADVOKATICA BRAJANA VOLŠA IZNELA POTPUNO NOVU VERZIJU! Nakon što je tužilaštvo obelodanilo JEZIVE DOKAZE objavila šok izjavu!
Foto: AP Greg Derr, Facebook/Ana Walshe

suđenje

ADVOKATICA BRAJANA VOLŠA IZNELA POTPUNO NOVU VERZIJU! Nakon što je tužilaštvo obelodanilo JEZIVE DOKAZE objavila šok izjavu!

Crna Hronika -

Tužioci su danas pred okružnim sudom u Norfolku izneli optužbe protiv Brajana Volša za jezivo ubistvo njegove supruge Ane Volš.

Pomoćnica okružnog tužioca Lin Beland rekla je na sudu da je Brajan Volš 1. januara raskomadao Anu Volš i odbacio njeno telo. Beland je navela i da je Brajan koristio iPad svog sina da pretraži mnoštvo tema tog dana uključujući "10 načina za odlaganje mrtvog tela" i "koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?"

Istražitelji još nisu pronašli telo Ane Volš i veruju da je moguće da su njeni ostaci spaljeni. Volš je zadržan bez kaucije. Predmet je zakazan za februarsku statusnu raspravu koja će biti održana preko linka.

Volšova advokatica Trejsi Majner nije želela da komentariše optužbe protiv svog klijenta. Iako mnogi smatraju da su dokazi protiv Brajana čvrsti i neoborivi, advokatica iznosi sviju verziju i na šokantan način tvrdi da su dokazi gotovo nepostojeći.

Brajan Volš, Ana Volš, Ubistvo
foto: EPA Craig Walker/ Pool

- Lako je neko ga optužiti za zločin, a još lakše reći da je osoba počinila taj zločin. To je mnogo teže dokazati i videćemo da li će tužilaštvo to moći. Neću da komentarišem dokaze. Prvo zato što ću ovaj slučaj suditi na sudu, a ne u medijima. Drugo, zato što mi tužilaštvo nije dostavilo nijedan dokaz. Prema mom iskustvu, kad tužilaštvo novinarima obelodanjuje takozvane dokaze, pre nego što mi ih daju, njihova teza nije toliko jaka. Kad imaju jak slučaj daju mi sve što je pre moguće. Videćemo šta imaju i koji su dokazi prihvatljivi na sudu gde će se na kraju odlučiti o slučaju - rekla je Majner za WBZ TV.

Ana Volš, Brajan Volš
foto: Facebook Printscreen

Novinarka Čeril Fiandaca navodi da su tužioci otkrili ogromnu količinu dokaza i da je najšokantniji dokaz pretraga Brajana Volša na Guglu koja je trajala nekoliko dana.

Fiandaca je rekla i da je verovatno da će na kraju biti podignuta direktna optužnica.

- Tužioci će doneti dokaze velikoj poroti koja će glasati da li će ga direktno optužiti za ubistvo. To bi izvuklo slučaj iz Okružnog suda Кvinsi i odvelo ga na Viši sud gde bi se odvijao ostatak slučaja - rekla je Fiandaca.

(Kurir.rs/CBS news)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track