ZATEKAO SAM JE KRVAVU PORED FRIŽIDERA! Izbola ju je blizu srca! Komšija o KRVAVOJ PLJAČKI na Zvezdari! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Kurir

napadačica uhapšena

ZATEKAO SAM JE KRVAVU PORED FRIŽIDERA! Izbola ju je blizu srca! Komšija o KRVAVOJ PLJAČKI na Zvezdari! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika -

Jelena K., vlasnica prodavnice mešovite robe u Murmanskoj ulici na Zvezdari, izbodena je pre nekoliko dana nakon što je pokušala da spreči krađu u svojoj prodavnici.

Policija je dan kasnije, u parku "Šumice", uhapsila Ana-Mariju M. (23), a tom prilikom su kod nje pronađeni nož, kao i garderoba koju je osumnjičena nosila prilikom pljačke. Saša Petković, očevidac nemilog događaja, u trenutku kada se sve događalo bio je u kući, a upravo ga je povređena žena dozivala u pomoć. Petković na početku razgovora navodi da je u trenutku kada se u prodavnici ispred njegove kuće događala pljačka, on bio u kući.

M.A.M., pljačka, devojka pljačkaš, Zvezdara
foto: Kurir

„Bio sam u kući kada se čuo ženski glas: „Saša, Saša, upomoć“. Prvo sam pomislio da me majka zove, kada mi je supruga došla i rekla: „Trči napolje, nešto se dešava kod Jele u prodavnici“. Ja izletim napolju i zatičem komšinicu, čija je i prodavnica, kako krvava sedi na podu naslonjena na jedan od frižidera sa pićem“, opisuje početak nemilih scena.

Kako dodaje, u tom trenutku je video kako neko beži ka obližnjoj raskrsnici i potrčao za razbojniku.

04:14

Pljačka na Zvezdari izbodena žena

„Izleteo sam i pokušao da stignem, ali je baš brzo trčala. Odmah sam po načinu trčanja uvideo da se radi o ženi, devojci. Kako nisam mogao da je stignem, odmah sam krenuo natrag kako bih pomogao Jeli“, kaže sagovornik našeg portala.

Prišavši povređenoj ženi, naš sagovornik navodi da je video da iz nje ide mnogo krvi, uplašio se i pozvao policiju jer je već neko od stanara zgrade u kojoj se nalazi prodavnica pozvao Hitnu pomoć.

02:28

Pljačka na Zvezdari izbodena žena

Tri puta je ubodena u predelu grudi, blizu srca, isečena je i po šakama, a kada ju je ta devojka gađala staklenom flašom, izbila joj je i dva zuba. Pozvao sam odmah i njenog muža koji je bio na putu, ali u povratku ka Beogradu, tako da je i on čovek brzo stigao“, navodi Petković i dodaje:

„Prodavnica dobro radi, svi u kraju se snabdevaju kod njih tako da je bilo para, a koliko zaista ne znam. Tu devojku su prepoznali klinci iz kraja, znali su ko je pa je tako brzo i pronađena. Najvažnije u celoj priči je da žena nije životno ugrožena.“

Sud je prihvatio predlog tužilaštva i uhapšenoj odredio pritvor do 30 dana.

Kurir.rs / Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track