2 KAMERE SKINUTE SA MESTA PUCNJAVE U ZEMUNU: Snimci mogu da otkriju ko je pucao na Hemiju! Krvav zvonio komšinici i tražio joj ovo
Foto: Kurir, Facebook

policija traga za napadačima

2 KAMERE SKINUTE SA MESTA PUCNJAVE U ZEMUNU: Snimci mogu da otkriju ko je pucao na Hemiju! Krvav zvonio komšinici i tražio joj ovo

Crna Hronika -

Dve nadzorne kamere skinute su sa mesta napada na Nemanju Bojovića (39), zvanog Hemija i njegovog prijatelja Nikolu Kneževića (24) i poslate na veštačenje.

"Policija i dalje češlja grad za njihovim napadačima. Bilo ih je dvojica, imali su kape na glavi. Bojović i Knežević tvrde da ne znaju ko je pucao na njih niti im je poznat motiv", rekao je sagovornik iz istrage.

00:13

Ispred ove kuće je Nemanja Bojović Hemija upucan

Bojović je bio šest godina na robiji, dok je Knežević hapšen prošle godine zbog napada na pripadnika Žandarmerije, ali nije osuđivan.

Hemiju je policija označila kao, navodnog, vođu navijače grupe Partizana "Zabranjeni" i veruje se da je navijački sukob i motiv ove pucnjave.

"Bojović i Knežević su ranjeni u noge. Policija je obavila razgovor sa njima koji su rekli da su im prišla dvojica napadača i pitala ih "Gde ste", a zatim zapucali. Nisu ih prepoznali jer su bili maskirani", kaže naš sagovornik blizak slučaju i dodaje da se na kući ispred koje se dogodila pucnjava nalaze dve sigurnosne kamere od kojih jedna gleda na mesto ranjavanja.

Kako se saznaje, Bojović je sav krvav nakon ranjavanja pozvonio kod komšinice i tražio da ga primi u stan što je ona i učinila. Njegova komšinica će takođe biti saslušana u sklopu istrage.

Inače, Bojović i Knežević su došli kod Hemijine majke kako bi joj pomogli oko pripreme prostorije za slavu "Sveti Jovan".

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track