"CELA PORODICA JE SRUŠENA!" Prijatelji MOLE da ne razdvajaju DECU Ane Volš, a zbog ovoga njena majka ne može da ih USVOJI
"Anina majka i dalje veruje da je Brajan nevin", Foto: EPA Craig Walker/ Pool

ubistvo ane volš

"CELA PORODICA JE SRUŠENA!" Prijatelji MOLE da ne razdvajaju DECU Ane Volš, a zbog ovoga njena majka ne može da ih USVOJI

Crna Hronika -

Tužioci su izneli mnoštvo dokaza protiv Brajana Volša, uključujući i na desetine internet pretraga o ubistvu i rasparčavanju tela, ali i DNK tragove pronađene u kontejneru u blizini kuće njegove majke.

Volš je optužen da je suprugu Beograđanku Anu nasmrt pretukao u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima. Tužioci tvrde da je narednih dana koristio tablet njihovog sina za Gugl pretrage poput: "10 načina da se raskomada telo". Takođe, Brajan je tri dana pre nego što je Beograđanka nestala, tačnije 27. decembra pretraživao "koja je najbolja država za razvod za muškarca".

Nedić, Grgur
foto: Kurir tv

Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira i Uglješa Grgur, privatni detektiv, razgovarali su u jutarnjem programu Kurir televizije o mogućnostima rasvetljavanja ove tragične situacije koja je uzdrmala svetsku medijsku javnost.

Nedić je rekao da Anina majka nije u stanju da se brine o svoja tri unuka koja su ostala iza njene ćerke.

- Do podizanje optužnice, Anina majka ne odustaje od svoje pozitivne priče o Brajanu. Ne znam poslednji put šta je pričala ćerka, al je interesantno da ona njega i dalje štiti, uprkos tome što su dokazi protiv njega - rekao je on.

Šta će biti sa decom Ane i Brajana Volša?

- Pitanje je šta će biti sa decom. Decu su preuzele socijalne službe. Ana ima sestru u Kanadi, majku u Beogradu, prijatelji se okupljaju i mole, pišu peticije da deca ostanu zajedno. Majka Ane Volš je rekla da je teško bolesna i da, praktično ne zna jezik, deca pričaju engleski i to će biti teško. Cela porodica je srušena, nestala - primetio je Nedić.

02:50

DALJI RAZVOJ DOGAĐAJA U SLUČAJU NESTANKA ANE VOLŠ

Šira slika i apeli Ane Volš

- Ana je predosetila tu njenu crnu tragediju, kada je zvala majku. Ona poruka danas za sutra, govori da je predosetila sve. Majka je rekla da nije sposobna za decu, da je stara, bolesna. Samo me čudi zašto drži taj stav, kada su činjenice i neposredni dokazi protiv njega - rekao je Grgur.

Nedić, Grgur
foto: Kurir tv

Dokazi i činjenice, bez tela, ipak su dovoljni za optužnicu protiv Brajana Volša?

- U Americi ima mnogo ovakvih slučajeva, naročito u tim porodičnim tragedijama. Mnogi su osuđeni, iako se telo ne nađe. Dokazi pokazuju da su učinili krivično delo. Zavisi od države do države. Najčešće ponude ubici su da kaže gde je telo, da bi mu smanjili kaznu - rekao je sagovoronik dodavši da se počinitelji, ipak, uvek drže toga da nisu krivi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track