SVETSKI MEDIJI PRENELI IZVEŠTAVANJE NAŠE ANE PETROVIĆ POVODOM UBISTVA ANE VOLŠ: Urednica vesti Espresa osvanula na NBC Boston-u!
Foto: Printscreen NBCBoston /Ana Petrovic, Espreso

SVETSKI MEDIJI PRENELI IZVEŠTAVANJE NAŠE ANE PETROVIĆ POVODOM UBISTVA ANE VOLŠ: Urednica vesti Espresa osvanula na NBC Boston-u!

Crna Hronika -

Nedeljama unazad vest o nestanku Beograđanke Ane Volš, kojoj se 1. januara gubi svaki trag, potresa ceo svet, a o Aninom nestanku svakodnevno izveštavaju domaći i strani mediji. Upravo tim povodom, NBC Boston stupio je u kontakt sa našim portalom Espreso i urednicom rubrike Vesti Anom Petrović, koja se uključila u program i dala osvrt na ovaj slučaj.

Reporterka NBC televizije iz Bostona, Ebi Njezgoda, ustupila je portalu Espreso ekskluzivnu fotografiju Brajana Volša dok ulazi u zgradu suda, a ekskluzivno je i ispričala više o tome kako se Brajan ponašao tokom čitanja optužnice.

Ana Petrovic
foto: Printscreen NBCBoston /Ana Petrovic, Espreso

- Do saradnje sa novinarkom NBC televizije došlo je putem Tvitera. Pratili smo slučaj Ane Volš putem svih društvenih mreža i tako stupile u kontakt. Čule smo se video pozivom, ona je želela da zna kako srpski mediji izveštavaju o ovom slučaju - rekla je Ana povodom saradnje Espresa i NBC televizije.

Ovim je medijska kompanija Adria Media Group još jednom pokazala da su ljudi njena najveća snaga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track