UBIJENE SESTRE NEMA KO DA SAHRANI: Jelisaveta i Gordana nisu imale nikoga, komšije se nadaju da će se OVO DESITI
Foto: Kurir

bežanijska kosa

UBIJENE SESTRE NEMA KO DA SAHRANI: Jelisaveta i Gordana nisu imale nikoga, komšije se nadaju da će se OVO DESITI

Crna Hronika -

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78) koje su nađene mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, prema rečima komšija, nema ko da sahrani.

Sestre su, podsetimo, nađene mrtve u subotu oko 13 sati u Ulici Marka Pola u beogradskom naselju Bežanijska kosa, gde je policija obila vrata stana nakon insistriranja Jelisavetine prve komšinice koja je nije videla ni čula danima.

u ovom stanu nađene su dve sestre
u ovom stanu nađene su dve sestrefoto: Kurir

Inspektori su zatekli jezivu scenu nakon što ih je posle obijanja vrata dočekao smrad. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi.

- Policija od subote dežura ispred vrata stana, jer još nisu gotovi rezultati obdukcije koja će pokazala da li su ubijene ili je u pitanju nešto drugo, mada sve ukazuje na zločin. Otkako se ovo desilo, niko od njihovih rođaka ili familije nije dolazio, niti je pitao za njih, jer one nemaju dece, a muževi su im umrli, pa tako danima niko nije ni dolazio da se raspita - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Verujemo da će opština na kraju sahraniti sestre koje nemaju nikoga.

Komšije kažu i da sumnjaju da su sestre ubijene iz koristoljublja jer su u novembru prodale porodičnu kuću i da su imale veću sumu novca.

Pa da podsetimo, stan u kome su nađena tela pripada Jelisaveti Đ., dok je njena dve godine starija sestra Gordana dve godine živela kod nje, otkako je Jelisaveti preminuo muž.

- Njih dve su u novembru prodale vikendicu negde u Srbiji. Koliko su para uzele ne znamo, ali vreovatno nekoliko desetina hiljada evra - kaže izvor i dodaje da je ubica neko ko je znao da one kod sebe imaju taj novac.

- Jedna žena ležala je na krevetu sa jastukom preko glave, a druga je bila pored u lokvi krvi. I po zidovima i podu bili su tragovi krvi i užasno je smrdelo. Prema prvim analizama, sumnja se da je jedna žena ugušena, a da je druga ubijena ubodima. Tela su po završenom uviđaju odvezena na obdukciju, a naložena je i toksikologija. Pošto pristignu rezultati znaće se i kako su Jelisaveta i Gordana tačno nastradale.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track