"TELO MI JE UTRNULO, NOGE NISAM OSEĆAO" Ispovest radnika kog su lopovi pregazili u NBG: Odmah su bili SUMNJIVI! Evo šta se desilo
Foto: Privatna arhiva, Nenad Kostić

novi detalji

"TELO MI JE UTRNULO, NOGE NISAM OSEĆAO" Ispovest radnika kog su lopovi pregazili u NBG: Odmah su bili SUMNJIVI! Evo šta se desilo

Crna Hronika -

Povređeni radnik Rama B. kaže za Kurir da je i dalje pod stresom nakon što su mi razbojnici prvo pokrali pola radnje, a onda kolima nasrnuli na njega i teško ga povredili na Novom Beogradu.

- Bio sam juče na poslu, radio na kasi kada je grupica muškaraca ušla u radnju i odmah sam video da su sumnjivi i bratu sam dao signal glavom da ide da gleda na kameru da li kradu, a ubrzo se ispostvilo da kradu - kaže potresnim glasom povređeni radnik i dodaje:

- Zamenica i kolege su ih naterali da ostave sve stvari koje su pokrali, ali su oni ljutito izašli iz radnje i počeli da psuju.

Povređeni radnik prodavnice kaže za Kurir da je ubrzo nastupila drama.

- Izašao sam ispred da vidim da li su otišli, ali su oni seli u kola i krenuli ka nama. Sve se u brzo odigralo i oni su me udarili. Udarac je ubio toliko jak da su mi se oduzele obe noge - kaže on i nastvalja:

- Celo telo mi je utrnulo, a noge nisam osećao. Koleginica je odmah pritrčala i dala mi stolicu, kao i vodu i slatko da dođem sebi, a lopovi su pobegli u rikverc.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Naš sagovornik kaže da je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Zemunu gde su mu konstatovane povrede obe noge.

- Trenutno trpim jake bolove i kad se samo setim te scene ne bude mi dobro - kaže nesrećni mladić.

Otac preplašen

Otac povređenog radnika kaže za Kurir da ne može da dođe sebi od juče kada su mu razbojnici na radnom mestu povredili sina.

- Jako mi je teško od juče zbog mog Rame. Uplašio sam se nasmrt, jer je on pre četri godine operisao tumor koji je bio kod kolena, i tada su nam lekari rekli da ne sme da ima nikakvu povredu nogu - kaže otac povređenog i dodaje:

- Na svu sreću on je prilikom udara auta tog lopova lagano skočio, pa je ublažio svoje povrede, jer ga prednji deo auta nije direktno udario po nogama.

Naš sagovornik kaže da njegov sin trpi jake bolove nakon udarca.

- Rama se nakon udarca dočekao na noge, pa je nezgodno skočio istovremeno na obe noge i tako prouzrokovao da mu stradaju zglobovi na obe noge - kaže potreseni otac i dodaje:

- Hvala bogu, sve je ispalo dobro, ali ovo je već drugi put da mi napadaju deci u toj prodavnici. Pre sva meseca došlo su lopovi i obili radnju, a moj mlađi sin koji radi isto ovde je taman dolazio na posao i tada su od njega tražili telefon i pare, ali pošto on to nije uradio posekli su ga mačetom po licu.

Nesrećni čovek kaže i da se od tada jedva oporavio, a sad ga je zadesila opet nesreća.

Podsetimo, pljačka prodavnice dogodila se juče u Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada su četri mladića ušla i lokal i ukrala namirnice. Prilikom bežanja oni su kolima udarili radnika i jednu mušteriju koji si bili ispred radnje.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja