EKSKLUZIVNO NA KURIRU! BELIVUKA POSETILA ŽENA PRED DANAŠNJE SUĐENJE: Bojanu vozač čekao ispred pritvora (FOTO)
Foto: Kurir

ekskluzivno

EKSKLUZIVNO NA KURIRU! BELIVUKA POSETILA ŽENA PRED DANAŠNJE SUĐENJE: Bojanu vozač čekao ispred pritvora (FOTO)

Crna Hronika -

Bojana Belivuk uoči današnjeg nastavka suđenja zloglasnoj kriminalnoj grupi, koju je prema navodima tužilaštva predvodio njen suprug Veljko Belivuk, posetila ga je u prostorijama pritvora u Ustaničkoj ulici.

- Suprugu Veljka Belivuka je vozač dovezao crnim BMW-om ispred ulaza u pritvor, oko 11 sati. Odmah je otišla do prijavnice, ušla unutra i zadržala se oko dva sata - otkriva izvor Kurira.

Bojana Belivuk
foto: Kurir

Inače, u istoj zgradi u kojoj su Belivuk i njegov najbliži saradnik Marko Miljković u pritvoru, danas u 14.30 sati trebalo bi da im bude nastavljeno suđenje za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem. U nastavku suđenja, optuženi bi trebalo da nastave da ispituju svedoka-saradnika Srđana Lalića. Inače, Miljković je postavljanje pitanja završio, a Belivuk je zamolio sudsko veće da on svedoka saradnika ispita kada završe svi ostali optuženi.

1 / 10 Foto: Kurir

Belivukova i Miljkovićeva supruga, iako imaju pravo na to, ne pojavljuju se na suđenjima niti ih prate iz publike.

- U sudnici, odnosno u publici nisu bile do sada. Međutim, i jedna i druga redovno dolaze u posete, naročito u danima pred suđenje. Kao i svi drugi pritvorenici, i njih dvojica imaju pravo na posete najbližih srodnika dva puta mesečno, ali one dolaze i češće, jer im donose hranu, garderobu i pribor za ličnu higijenu - otkriva naš sagovornik.

Pred suđenje, kako dodaje, obilaze ih i adokati. Inače, supruge Belivuka i Miljkovića poslednji put su se u javnosti pojavile 9.decembra 2021. kada su bile privedene zbog sumnje da su prale novac za kriminalnu grupu. Taj postupak, prema nezvaničnim informacijama, i dalje je u toku.

Tanja Miljković obišla supruga
Tanja Miljković obišla suprugafoto: Kurir, Dado Đilas

Kurir je, podsetimo, u novembru prošle godine objavio i ekskluzivni paparaco supruge Marka Miljkovića, Tanje, koja ga je obiša takođe pred nastavak suđenja.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track