O SEBI JE IMAO VELIKO MIŠLJENJE! Oštećena danas iznosi detalje protiv Mike Aleksić optuženog za silovanja polaznica škole glume!
Foto: Stefan Stojanović Mondo

nastavak suđenja

O SEBI JE IMAO VELIKO MIŠLJENJE! Oštećena danas iznosi detalje protiv Mike Aleksić optuženog za silovanja polaznica škole glume!

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume i reditelju koji je optužen da je polaznice svog dramskog studija "Stvar srca" seksualno uznemiravao i silovao.

Aleksić je u Viši sud stigao u pratnji advokata i supruge Biljane Mašić.

Na današnjem suđenju očekuje se da advokat odbrane nastavi sa ispitivanje svedoka oštećene N. V, ali i suočavanje oštećene i Aleksića.

Miroslav Mika Aleksić, Viši Sud, suđenje, suđenje Miroslavu Miki Aleksiću
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, oštećena devojka N. V. na početku prethodnog ročišta navela je da ostaje pri svom ranijem iskazu, gde je detaljno opisala kroz koju traumu je prošla u Aleksićevoj školi koju je godinama pohađala.

Ona je dodala da je Mika Aleksić "o sebi imao veliko mišljenje" i da nije pokazivao svoje slabosti.

suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, suđenje, Viši Sud
foto: Nenad Kostić

- Želeo je da gradi sliku o sebi da je svemoćan! Da je on Bog i nije dozvoljavao da se priča o slabostima i tako je i pravio kult ličnosti u grupu - rekla je u decembru pred Višim sudom u Beogradu oštećena.

Kako je tada navela, ona je nakon što je doživela seksualno uznemiravanje od Aleksića bila u šoku zbunjenosti sve dok sebi nije priznala da je Aleksić to namerno uradio.

- Dok me je hvatao za zadnjicu, osetila sam kako diše i znala sam da to namerno radi, ali nisam želela sebi da priznam da je čovek koga samo gledali kao Boga spreman to da uradi.

Miroslav Mika Aleksić, suđenje, suđenje Miroslavu Miki Aleksiću
foto: Stefan Stojanović Mondo

Ona je navela da je želela sve da zaboravi, ali isto se to dogodilo i njenoj najboljoj drugarici nakon nje i tada su zajedno prolazile kroz pakao.

Kao i prethodnih suđenja ispred zgrade Palate pravde došla je podrška žrtvama Mike Aleksića. Naime, na trasparentu ispred suda aktivisti su razvili transparen na kome piše "Verujemo Mileni Radulović". Pa da podsetimo, glumica Milena Radulović je prva javno istupila i ispričala šta joj je sve radio Aleksić, a odmah za njom je to uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track