ŠOK-FOTO, PRANGIJAO PO DVORIŠTU PA SNIMAK KAČIO NA DRUŠTVENE MREŽE?! Džumbus u Trsteniku, šta je bilo kad je došla policija!
Ilustracija, Foto: screenshot Pink tv

strašno

ŠOK-FOTO, PRANGIJAO PO DVORIŠTU PA SNIMAK KAČIO NA DRUŠTVENE MREŽE?! Džumbus u Trsteniku, šta je bilo kad je došla policija!

Crna Hronika -

TRSTENIK - U Trsteniku uhapšen B. A. (46) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je u proteklom periodu u svom dvorištu pucao iz pištolja, a potom snimak objavio na jednoj društvenoj mreži.

Trstenik, uhapšen, pucanje, Pištolj
foto: screenshot Pink tv

Policija je pretresom stana osumnjičenog pronašla i oduzela pištolj i oko 40 komada municije različitog kalibra, koji je držao bez odobrenja. Zbog neadekvatnog držanja oružja od njega je oduzeta i lovačka puška sa 40 patrona, za koje je posedovao odobrenje, saopštio je MUP.

Takođe, zbog neadekvatnog držanja oružja, prekršajno će biti procesuiran i njegovog otac kome je oduzet pištolj, za koji je posedovao dozvolu.

B. A. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track